Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 dslr için gorillapod almak istiyorum, 50-100 liraya felan ama nerden alıcaz, nasıl alıcaz, piyasada satılan gorillapod diye satılan her ürünün kalitesi aynı mıdır vs... https://www.akakce.com/tripod-ve-monopod/en-ucuz-joby-gorillapod-focus-tripod-fiyati,20335917.html şöyle bir şey var, 489 lira diyor. https://www.akakce.com/tripod-ve-monopod/en-ucuz-hlypro-gorillapod-buyuk-boy-fiyati,7075764.html şu var, 30 lira diyor. nedir arada bu kadar uçuk fark yaratan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 aliexpress.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 geçen bizim kameraman da aliexpten aldı gayet iyi yani sorun yok. 30 liralığı al geç bence :D Diğeri muhtemelen biraz daha ağırdır, malzeme kalitesi papuçlar falan kalitelidir. Performansta sorun çıkartmaz. Manfrotto minikleri var 180tl falan olmadı onu alırsın yani diğeri çok abartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 o 30 liralık şeyi alma. 2. bilemedin 3. kullanımda kkopacak bi parçası. aynısından aldım, ordan biliyorum. kullanımı da kötü ayrıca, full plastik malzeme, bağlantı yerlerinde fazla sürtünme oluyor evirip çevirirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 dana22 said: aliexpress.. güzel de peki buradaki modellerden hangisini alacaz :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 kozalak said: o 30 liralık şeyi alma. 2. bilemedin 3. kullanımda kkopacak bi parçası. aynısından aldım, ordan biliyorum. kullanımı da kötü ayrıca, full plastik malzeme, bağlantı yerlerinde fazla sürtünme oluyor evirip çevirirken. hlypro dandik, joby düzgün firma yani? joby'nin var mı ki 400 küsur olmayan ve dslr'ye uygun modeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Bu trlpod olaylari boyle bi enteresan. Casual kullaniciysan en ucuzun bir iki tik ustune bakmak lazim en fazla iste. En ciddi pahali vs markalar biraz daha is makinasi kivaminda. Aliyosun yillarca yaptigin ayardan bir milim kipirdamiyor ve cok kullanabiliyosun falan. Normal kullanici o kadar gormz omrunu/detayini tripodun. Ucuza alirsam makina dusmesin suya olayi degil (tabi ki en dandigini al demiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar