Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışından Sipariş Edenlere Uyarı

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

benimki iyice moderin =P
bireysel bankacılıktan detaylarımın oldugu sayfayı ss aldım gönderdim.
Kabul görür umarım yoksa dsl faturası vericez mecbur
onuda kabul etmezlerse iki sokak ilerde gameloaded var valla =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Liebe, 09 Şubat 2005 00:32 tarihinde demiş ki:
bende telefonla çektim mis gibi ama kimse bana yardımcı olmuyor nasıl nete yollucagıma dair.bari birinizde bluetooth aygıtı falan varsa ona yollayayım mms ten o yollasın bana olmaz mı?????

4440532 Tcell müşteri hizmetleri anlatır sana nasıl yollayacağını e posta olarak, ben ayarları onlardan almıştım. GPRS üzerine bir internet ayarı gerekiyor.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o da olmadı, internet bölümünü ve konudışını haxxorla biri çıkar kesin cevap verecek.
Benim baya oldu o ayarları yapalı, hatırlamıyorum yoksa anlatırdım.

Yok mu hiç mmc kartı takabileceğin birşey? Mesela ben dijital kameranın mmc sini çıkarıp printerın mmc slotuna takıyorum, ordan aktarıyorum bilgisayara. Hoş, kameranın kendi usb aygıtı falan var ama kastırıyo hiç yere =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Sosyal ağlarda paylaş

guvenlik yuzunden bunu yapmak zorundalar pent in demeye calistigi su:

arkadas almis oyunu turkiyedeki bi kredi kartıyla ama kendi adresi dısında baska bi yere yollatmis..cabucak cd-key i alsin ve 11 inde oyuna baslasin diye.. yani benim gibi oyunu alıp kendi adresine gonderen birinde hic bi zaman sorun olmaz..baya alisveris yaptim alisveris sitelerinden hic bi zaman bilgileriniz yanlis .. i bize faxla gonderin falan yazmadi bi bilgiyi yanlis yazdigimda evi aramislardi annem acmis teli ingilizce konusan kadini dinlemis bi "Wait" demis bana verdi tel i :) cok komik durumlar olabiliyo yani ama gerekli bence ne de olsa kredi kartini hackleme gibi durumlar cok oluyo .. limitli kartin parasini odemek yerine bu tur seyler yapmak sart..

bi de not olarak tamam bilgilendirici bi topic ama yanlis anlasilmalar cok olmus pent actıktan sora pisman olduguna eminim ingizce bilmeyen ilk defa caresizlik yuzunden yabanci bi siteden alisveris yapanlar cogunlukta burda..yani anlamadiysaniz burda yazilanlari bu topic yokmus gibi davranin hic bi sorun yok yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ya =)
Tekrar bold yazayım

Bu başlık, eğer OLASI bir gün gecikmeye bile tahammül edemeyeceksiniz yapın diye bir öneri.
Türkiye'de bankalar bazen onayı geç verebiliyormuş, bu yüzden onayı direk senin yolladığın bilgiden hallediyor adamlar.
Es geçebilirsiniz, sadece zaman kaybınız olur başka hiçbir kaybınız olmaz.
[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 08 Şubat 2005 21:52 tarihinde demiş ki:
Benimkide HSBC, sorun olacağını sanmam. Hem ben Sanal Kart kullandım, sanal kartın ekstresini gönderemem. (İnşallah bir sorun çıkmaz)

Hayret sanal kartın sorunsuz kabul oluyormu? ben hangi siteyi kullandıysam banka kıllık çıkardı. Bende direk kredi kartını yada paybal ı kullanmaya başladım. HSBC den adam olmaz.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 08 Şubat 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
ühühü

Abi 2 üstündeki mesaj anlatıyor her şeyi, daha ne yazabilirim bilmiyorum

xahxuhauxaxahux anlattıklarını okuduktan soora bi üstteki adamın ve senin bu msjını okudum ve koptum[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...