behran Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Footlocker, 08 Şubat 2005 22:41 tarihinde demiş ki: şimdi 11de oyun postalara verilcek dimi? keşke daha önce verselerde 11 de elimizde olsa :( zaten preorder in mantigi böyle ben anlamıyorum 11 inde postalamayı...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yalnız bir mail'a gelen cevapta 11 inden öncede yola cıkabilir seklindeydi. Umarız 9 u gibi falan yani yarın =P ..yola cıkar =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 niye preorder sana para kazandırıyor kı adamla aynı anda alıyosun ama sen ondan 15 pound daha ucuza alıyosun[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aynen..siteler oyun cıktıgı gibi elinizde olucak diolar bende 2 gün önceden postalıcaklar oyun cıkıtıgında bizimde elimizde aynı anda olucak zannetmiştim sanırım yanılmısım...[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Details daki adresinizle visa adresinizin bir olması lazım. Ben de İngiltere'ye yollatıyorum ama details de evimin adresi yazıyor. Alternative addresses dan adres ekleyebilirsiniz birden fazla.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 oh neyse ekstra seysı ev mıs sorunum kalmadı :) [Bu mesaj jacabo tarafından 08 Şubat 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Amma eziyetmiş hakkaten, alt tarafı paramızla oyun alacağız ya :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 evet ya paramızla rezil oluyoruz :D[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 My Details de yazan bir adres var yani, o kredi kartı sahibinin adresi olmak zorunda. Yani visanızın kayıtlı olduğu adres, ekstrenin geldiği adres olmak zorunda o. İşte firma bunu kontrol ediyor, bankaya diyor bu doğru mu, banka da evet diyor. Ama bizim bankalar uyuzluk yapabiliyormuş, o yüzden adam bize kredi kartınızın verdiğiniz adresten olduğuna bir kanıt gösterin bre herifler diyor. Ödemeyi Türkiye'den kredi kartıyla yapıcam, İngiltere'de tanıdığa yollanacak kutu. Yani illa my details deki adrese göndermeniz gerekmiyor. Bunun için alternatif adres yazıp buna yollayabilirsiniz. Gayet açık artık daha ne yazim pls[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Eternala uyardığı için teşekkür etmekle beraber, bu uyarıyı herkes görsün diye caps açık yazdığımı hem onun hem de sizin bilmenizi isterim. Bu zorunluluk değildir, eninde sonunda bu kutu elinize geçer, sadece banka kıllık yaparsa 1-2 gün kaybetme durumunuz olur, böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorsanız bunu yapın! diyorum sadece [signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise [Bu mesaj Penthesilea tarafından 08 Şubat 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Eternal tarafından 08 Şubat 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ya arkadaşlar kusra bakmayın ama benim kafam basmadı kolay basmaz bana biriniz acikliyabilirmi su olayi ben simdi babalar gibi girdim adresimi yazdım kredi kartı numaramı yazdım naapmam lazım baska bide fatura filanmı yollicam adamlara? Acıklama yaparsanız cok sevinirim...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ühühü Abi 2 üstündeki mesaj anlatıyor her şeyi, daha ne yazabilirim bilmiyorum[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise [Bu mesaj Penthesilea tarafından 08 Şubat 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 biriniz bana nasıl email atabilcegimi soyleyebilir mi cep telefonundan =)[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: jacabo, 08 Şubat 2005 22:52 tarihinde demiş ki: ya 1 sn sımdı bızım kredı kartı ekstrasıyla verdıgımız adres ın tutmasımı lazım cok sacma ya sanırım benım babamın ısyerıne gelıyor of ya hayir kredi karti ile oturdugun yer diye belirttigin adresin tutmasi lazim shipping adresinin degil[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 daja önce yazdım shipping olan adresle benim kredi kartımın kayıtlı olduğu adres birbirinden farklı biri zonguldak biri ankara hatta gittiği şirket benim değil eniştenin benimle alakası yok hiç bir sorun olmadı parayı 2. gün çektiler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Asphodel, 08 Şubat 2005 23:37 tarihinde demiş ki: daja önce yazdım shipping olan adresle benim kredi kartımın kayıtlı olduğu adres birbirinden farklı biri zonguldak biri ankara hatta gittiği şirket benim değil eniştenin benimle alakası yok hiç bir sorun olmadı parayı 2. gün çektiler. zonguldaklımısın?[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yaw is bankasi bana ekstre mekstre gondermiyo sadece mail atiyo. hayatida gordugum en rahat banka. bankadaki elemana demistim o da bana da gelmiyo dedi.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Footlocker, 08 Şubat 2005 23:38 tarihinde demiş ki: said: Asphodel, 08 Şubat 2005 23:37 tarihinde demiş ki: daja önce yazdım shipping olan adresle benim kredi kartımın kayıtlı olduğu adres birbirinden farklı biri zonguldak biri ankara hatta gittiği şirket benim değil eniştenin benimle alakası yok hiç bir sorun olmadı parayı 2. gün çektiler. zonguldaklımısın? 83 yılından beri yani doğumumdan beri :D şimdi ankaradayım gerçi heheehhehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende zonguldaklıyımda ondan gerçi bende çanakkaledeyım suan :D[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: sunsh1ne, 09 Şubat 2005 00:17 tarihinde demiş ki: yaw is bankasi bana ekstre mekstre gondermiyo sadece mail atiyo. hayatida gordugum en rahat banka. bankadaki elemana demistim o da bana da gelmiyo dedi. iş bankası iğrenç ya müşteri hizmetlerinden bile adres değişikliğini yapamıosun şubeye gitmen gerekıomus[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ulan durun tamam memleket davalarını msn de pm de konusun lol[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 öyle yapıyoruz :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 :D[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Arkadaşlar, kasmayın boşuna ekstre vs. Adresim yazmaya koyucam buraya, naptım ben, gittim kıytırık bi fatura buldum (Telekom'un ADSL kurulumu faturası) Aldım bunu elime, diğer elime de dijital kameramı aldım, çektim bunu bi güzel. Sora bilgisayara aktardım, baktım okunaklı mı, gayet de şukela olmuş. Hem attach ettim maile, hem de upload ettim nete, belirttim adamlara. Yarın oke babs yollıcaz diyen bi mail alıcam yani =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende telefonla çektim mis gibi ama kimse bana yardımcı olmuyor nasıl nete yollucagıma dair.bari birinizde bluetooth aygıtı falan varsa ona yollayayım mms ten o yollasın bana olmaz mı?????[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar