Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışından Sipariş Edenlere Uyarı

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Details daki adresinizle visa adresinizin bir olması lazım.

Ben de İngiltere'ye yollatıyorum ama details de evimin adresi yazıyor.

Alternative addresses dan adres ekleyebilirsiniz birden fazla.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Sosyal ağlarda paylaş

My Details de yazan bir adres var yani, o kredi kartı sahibinin adresi olmak zorunda. Yani visanızın kayıtlı olduğu adres, ekstrenin geldiği adres olmak zorunda o.

İşte firma bunu kontrol ediyor, bankaya diyor bu doğru mu, banka da evet diyor. Ama bizim bankalar uyuzluk yapabiliyormuş, o yüzden adam bize kredi kartınızın verdiğiniz adresten olduğuna bir kanıt gösterin bre herifler diyor.

Ödemeyi Türkiye'den kredi kartıyla yapıcam, İngiltere'de tanıdığa yollanacak kutu. Yani illa my details deki adrese göndermeniz gerekmiyor. Bunun için alternatif adres yazıp buna yollayabilirsiniz.

Gayet açık artık daha ne yazim pls[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Sosyal ağlarda paylaş

Eternala uyardığı için teşekkür etmekle beraber, bu uyarıyı herkes görsün diye caps açık yazdığımı hem onun hem de sizin bilmenizi isterim.

Bu zorunluluk değildir, eninde sonunda bu kutu elinize geçer, sadece banka kıllık yaparsa 1-2 gün kaybetme durumunuz olur, böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorsanız bunu yapın!

diyorum sadece

[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 08 Şubat 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Eternal tarafından 08 Şubat 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar kusra bakmayın ama benim kafam basmadı kolay basmaz bana biriniz acikliyabilirmi su olayi ben simdi babalar gibi girdim adresimi yazdım kredi kartı numaramı yazdım naapmam lazım baska bide fatura filanmı yollicam adamlara?

Acıklama yaparsanız cok sevinirim...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir.
Adolf Hitler.
Sosyal ağlarda paylaş

ühühü

Abi 2 üstündeki mesaj anlatıyor her şeyi, daha ne yazabilirim bilmiyorum[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 08 Şubat 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 08 Şubat 2005 22:52 tarihinde demiş ki:
ya 1 sn sımdı bızım kredı kartı ekstrasıyla verdıgımız adres ın tutmasımı lazım cok sacma ya
sanırım benım babamın ısyerıne gelıyor of ya

hayir kredi karti ile oturdugun yer diye belirttigin adresin tutmasi lazim shipping adresinin degil[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asphodel, 08 Şubat 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
daja önce yazdım shipping olan adresle benim kredi kartımın kayıtlı olduğu adres birbirinden farklı biri zonguldak biri ankara hatta gittiği şirket benim değil eniştenin benimle alakası yok hiç bir sorun olmadı parayı 2. gün çektiler.
zonguldaklımısın?[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Footlocker, 08 Şubat 2005 23:38 tarihinde demiş ki:
said:
Asphodel, 08 Şubat 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
daja önce yazdım shipping olan adresle benim kredi kartımın kayıtlı olduğu adres birbirinden farklı biri zonguldak biri ankara hatta gittiği şirket benim değil eniştenin benimle alakası yok hiç bir sorun olmadı parayı 2. gün çektiler.
zonguldaklımısın?

83 yılından beri yani doğumumdan beri :D
şimdi ankaradayım gerçi heheehhehe[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sunsh1ne, 09 Şubat 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
yaw is bankasi bana ekstre mekstre gondermiyo sadece mail atiyo. hayatida gordugum en rahat banka. bankadaki elemana demistim o da bana da gelmiyo dedi.
iş bankası iğrenç ya müşteri hizmetlerinden bile adres değişikliğini yapamıosun şubeye gitmen gerekıomus[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar, kasmayın boşuna ekstre vs.

Adresim yazmaya koyucam buraya, naptım ben, gittim kıytırık bi fatura buldum (Telekom'un ADSL kurulumu faturası) Aldım bunu elime, diğer elime de dijital kameramı aldım, çektim bunu bi güzel. Sora bilgisayara aktardım, baktım okunaklı mı, gayet de şukela olmuş.
Hem attach ettim maile, hem de upload ettim nete, belirttim adamlara.

Yarın oke babs yollıcaz diyen bi mail alıcam yani =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...