Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 sardalya said: Oyle bir oynuyoruz ki rakipler 1. Dkdan itibaren zaman gecirmese 10-0 lul az once karabüğün kaçırdığı pozisyonu izledimde, şampiyonlar ligi maçlarının üzerine 2. lig maçı gibi geldi
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 karabüğün o pozisyon faul. tabi bu karabüğün aşırı mal bir takım oldugu gerçeğini değiştirmiyor. Herifler gomis i tutucam diye deli gibi boş alan bırakıyorlar. son maicon bile gol atıyor.
madcow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Belhanda muhtesem bir adam ya. Kendini atan herife topu vurdurup kornere attı ahausdhausfhasf adamlar tek bir pozisyonda 2 3 faul yapıyor ama hakem hiiic umrunda degil. bakalım nereye kadar boyle gidecek
madcow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Sonunda yaptılar hatayı. kac tane ust uste bunu yaptınız uzun vurun iste arkadas.
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 defansif biraz sıkıntılarınız var gibi ama hücüm gücü çok etkili gözüküo, özellikle bursa maçından sonra keyif verio
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 20. Dakikada actim maci belhanda dökturuyor yine. Geri paslar , hatali pastan gol yemeler, penalti tier foul yapmalar.
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Çok güzel maç oluyor beee,bi dün oynanan maça bak bi de buna bak. Rodrigez çok çelimsiz kalıyor bu savunma karşısında, bu itip kakmalara düdük de çıkmıyor. Fernando çok iyi ama hiç brezilyalı orta saha gibi değil. Çok akıllı tüm pasları bi işe yarıyor adamın nazar değmesin.
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 hakem her iki taraf içinde aşırı kötü yav. acaip hatalı kararlar verioyr. Hem gs nin hmede karabüğün penaltıları vermedi. Bide bu barış başdaş paso elle oynuyor hiçbirini vermedi.
madcow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Ne iki tarafı abi oynamaya calısan tarafı mahvetti herif. Adamlar gelene gecene cakıyor adamların temiz kaptıgı top yok nerdeyse. Ve her dokundugumuza faul calıyor adamlar tekme tokat girerken. Ah be gomis. direk caksana aslan
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Bisiy yok ya hakemlik abartmayin. Gayet catir catir mac oluyor Karabuk de baya tempolu.
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 ya tabi GS aleyhine kararları daha fazla ama KArabüğe bir penaltı vermedi gibi sanki? yani tekrarını izlemek lazım. Gene karabüğün ilk gol pozisyonu bariz faul gibi geldi. adam fernandodan topu alırken topuğuna tekmeyi korduda aldı . @sotto abi yapma gözünü sevem. karabük baya rezalet . Yani GS pozisyonlarda saçmalamasa daha ilk yarı net 5-6 tane atar yani.
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Gomisin 43. Dkdaki “faul”une bakar misin sasirdi kaldi herif, arkasi donuk durdugu yerde faul yapti Skorla oyunla zerre alakasi yok sadece ben de gomis kadar sasirdim nasil bir faul bu diye
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Tamam bence de faul degil o pozisyon da ne yapalim yani abartacak bir durum gayet zevkli mac acikcasi. Karabuk acik oynadigi icin 5-6 olacak gibi ama orta sahayi vermediler bize 2. yi de atabilirler mac bitmedi. Karabuk'un pozisyon penalti degil bence ya temas var gibi cekiyor sonra ucmaya basliyor cok basit birakmis kendini hakem inanmadi bence ki ben de calmazdim ona.
Biyik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 gs, en az fb kadar oyun özürlü. patlama yapan anadolu takımlarındaki oraya buraya koşma ve biraz daha fazla şut atma dışında bu takım bjk'nin oynadığı rafine topa yaklaşamaz. başakşehir, trabzon falan ortalıkta olmadığı için belki lig sonunda 2. olabilirler.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 FB'nin 10 macta toplam 3 gol pozisyonu filan var sdfs karsilastirmani seviyim. Hani GS bence de buyuk maclarda zorlanacak da, lig zaten Anadoluyu yenebilmekten geciyor. Akhisara 90dk sut atamiyorsan Arena'da GS'yi yensen ne olacak. Derbileri kazanmak degil olay. Anadoluya puan vermemek.
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 BEn GS li değilim. GS nin oyundan zevk aldıgım iin yazıyorum. GS oyun özürlü değil ya bariz BJK ile birlikte ligin en iyi topunu oynuyorlar. ha bu maçta gol yollarında özürlü gibiler ama genel anlamda BJK ile birlikte ligin üstündeler bence :)
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 GS 22 taç kulanmış ilk yarıda. Maç başına taç ortalaması 23taç/90dk
madcow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Ndiaye bugun baya kotu ya. Kenara gelmesi lazım. Ne kadar kotu paslar bunlar ya finesse 0 oynuyoruz suan
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Nadiren madcow ile ayni fikirde olurum, bu o nadir anlardan. Zaman kaybetmeden Ndiaye - selçuk değişikliği lazım. Biraz sonra da belhanda - yasin ile dinamizm getirilmeli bence.
Öne çıkan mesajlar