paramecium Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Selam, Sıfır, kutusu açılmamış. Fiyat 650 lira düşündüm. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Garanti durumu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Selam, Ben takas ile aldım. Faturası elimde yok yani. Garantisi başka nasıl kontrol edilir bilemiyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Abi yazacaktım unuttum bunu amazon.de den kontrol etmiştim 712 Tl ye falan geliyordu. Zaten bunu kontrol ettim hesap patladı :)) Fiyat gayet iyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Selam, Satıldı demeyi unuttum :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 bir daha olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Başarılı bir alışverişti, paketleme süperdi, üründe sapasağlam ulaştı. Teşekkürler paramecium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Selam, Ulaştığına sevindim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar