Rebelution Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 nedir bu " soad'ın müziğini seviyorum ama kendilerini sevmiyorum o yüzden para kazandırmamak için korsan alıyorum" saçmalığı ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 nesi saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 evet nesi saçmalık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 adamlar şerefsiz. nefret ediyorum onlardan. ama birkaç şarkısını dinlerim. adamları değil yaptıkları işlerden birkaçını seviyorum yani. ha gidip orjinal cd sini alan var mıdır türkiyede derseniz.. dünyanın heryerinde tahta kafalılar vardır. onlarla konuşmamak, tatmin olmalarını sağlamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 sözde ermeni soykırımı empoze hareketlerinin tümü Yahudilerin hak ve özgürlüklerine sahip olmak içindir o yuzden Soad Ermeni hükümetinin baskısı ile Bu şekilde hareket ediyor. Normalde bu adamlar 1991 ve 1994 tarihleri arasında Ankara' da yaşadıkları bir çok Türk dostları olduğu tanıklarla kanıtlanmıştır. Müzikleri dikkat çekecek kıvama geldiğinde Ermenistan 'a geri çağırılmış ve oradaki hükümetin tehditleri yuzunden bu hale gelmişlerdir. Alen (dumanın davulcusu) bu konuda uzun uzun konuştu yanımda. Alen Serj Tankian ın sülalesinden ayrıca P.L.U.C.K ın söz yazarı ve gubun gitaristi Daron Malakian ın iki amcası da Türk' tür ve kendisi de anadili gibi Türkçe bilmektedirler. Ayrıca grup daha seslerini duyuramamışken nedense bol para ile Beverly Hills e yerleşmiştir, bu parayı nereden kazandıkları belli deildir. Tahminim yine Ermeni hükümetinin parası bu. Soad Ermenistan ın en büyük empoze silahıdır fakat bunları bilen kişiler bunun arkasındaki oyunları bilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 christoph gereksiz insan tamam sen dinle onları.aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hakaret etmeden tartışmayi başabilicez elbet bigün inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Dory sen inandın mı buna peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 dedim ya, elbet bir gün başaricaz diye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 system of a down'ın bir sözü vardır bilirmisiniz. i wanna fck the sistem. iwanna fuck, fuck. bbqf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 biliriz de alakayı kuramadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ben en son şunu söyliyim o zman: müzik sözlerden değil notalardan oluşur. ha bi gün notalarla küfretmeyi becerirlerse o zaman tekrar bu konuyu tartışırız. mehmet akif' den ulusun, korkma..... siz onalrın ulumasını ciddiye alıyorsunuz ben sadece lan ne güzel uluyorlar lan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 alakasız zaten. konu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bazıları ben sadece yapılan müzikle ilgilenirim, adamların siyaseti beni bağlamaz demiş. konuyu açan kişinin attığı ilk mesajı okudum. hoş bir cümle yazmıştı; oradaki herkesin yaş ortalamasının 18 civarında olduğuna ve artık ermeni soykırımı olayının onların zihinlerinde ermeniler lehine yer ettiği hakkında. belki de hayatta birşeyleri kafaya takmak, birşeyleri ciddiye almak, kişisel çıkarlar ve zevklerin dışında, bize bireysel hiç bir getirisi olmayacak işlerle de uğraşmak lazım. belki de biraz politik olmak lazım. tıpkı soad'ın yaptığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 arkadaslar bu konuda sinirlenmemek elde değil.yani adamlar türklere küfür ediyo şarkılarında.siz türkseniz o şarkıları dinleyip nasıl eğlenebilirsiniz ya.sadece bunun cevabını verin.gerçekten mantıklı bir cevap verirseniz hepinizden özür dilicem..beni melodisi ilgilendirir vs.. gibi cevapları istemiyorum.burda istisna bir durum var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 müzikten bahsediyoruz hala anlayamadın mı bak yukarda arkadas daha da kolaylastırmıs anlasılır olsun diye nota demiş. notadan haberiniz vardır herelde. biz müzik dedikce siz sarkının sözlerininden bahsediyosunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 o müziklerin altındaki sözlerden bahsediyorum bende. burda eminemi eleştirmiyoruz şarkılarında küfür var diye burda türklere küfür eden konserlerinde türkler ve köpekler giremez yazan bir gruptan bahsediyoruz.kusura bakma ama asıl sen anlayamamışsın [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 21:47 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 dinliyorum, benden başka kimseyi de zerre alakadar etmez kardeşim... bütün diyeceğim budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ok.ben artık bişi demem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ya ben gruptan mı bahsediyorum unac. müzisyenlerinden ya da sözlerinden mi bahsediyorum. bi daha oku yazılanları bu kadar zor anlayan biri oldugunu sanmıyorum. ben sadece müzikten bahsediyorum müziiikkk. siz kendinizle çelişiyosunuz bi kere. adamlar ermeni olmasa türklere küfür etmese siz de bayıla bayıla dinlerdiniz şarkılarını. ama türklere küfür ettiklerini bildiğiniz için sevebileceğiniz şarkıdan nefret ediyosunuz. yanlış düşünce içerisindesiniz. ben sarkının sözlerinden, edilen küfürlerden, ya da adamların kişiliğinden bahsetmiyorum. sadece ortaya konulan üründen, yani davul, electro, bassın cıkardıgı sesin birleşiminden bahsediyorum. artık daha acık anlatamayacam bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 muzik evrenseldir olaylarini birakin. milyonlarca sehitler bu vatan ugruna kan dokmustur. siz kendi kisisel zevkiniz icin adamlarin populeritesini arttiriyosunuz. beyler kendinize gelin. turk soyuna kufur eden, turkleri barbar gibi gosteren bir grupdan bahsediyoruz. muzikleri istedigi kadar guzel olabilir. ama unutmayin bu vatan ugruna sehit dusmus turk halki sayesinde o muzikleri dinliyebiliyorsunuz. "yaptigi muzige bakarim, notalari beni baglar." gibi mantiksiz bir dusunce olamaz zilyon tane ornekliyebiliriz o zaman bunlari. anlamadigim diger nokta ibrahim tatlises olsun mahsun kırmızıgul olsun bu tur yani arabesk sayilabilecek kisileri dinleyince "ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy krolara bak ya" oluruz. ama vatanima kufur edenleri dinleyince "muzik yapiolar notalar cok guzel" olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ilk kez yaptıkları birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ibo da mahsun da pkk ya yardım ediyor diye biliyorum ben... aynı tas aynı hamam olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 toxi city albümü ilk çıkmıştı bu adamalrın nasıl büyük bir keyifle dinliyordum, bütün şarılarını arşivlemiş hatta onalr hakkındaki haberleri e takip ediyordum kliplerini bile bulmuştum ama ne oldu.. adamların ne olduğunu öğrendim, tek bir tuş ombinasyonu yetmişti tepkimi ifade etmeme; "shift+d.elete" müzik istediği kadar evrensel olsun ama beni ve milletimi sevmeyen hatta üstüne üstlük bu konu üzerine propaganda yapıyorlarsa kimse kusura bakmasın ama bu insnalar müzisyenlikten de geçytim insanlıktan nasibini alamamış habis ruhlu şer mahluklarıdır anca. birileri tarihi boş olan ermeni toplumu bir arada tutmak için hiç yaşanmamış "acı olay" kurgusu oluşturuyor ve bu aciz toplum da buna inanıyor. istedikleri kadar iyi nmüzk yapsınlar.. nasıl ki faşizm karşıtı olarak bazı fransız grupları dinlemiyor şarkılarını hanelerimizde barındırmıyorsak burada da aynı tepkiyi oetaya koymak lazım. nefretle kazdığınız kuyuda çürüyerek ölün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ben size anlatamadım. daha da anlatmak istemiyorum. vatanıma, milletime duyduğum saygıdan hiçbir şüpheniz olmasın. kim müziğin evrenselliğinden bahsetmiş allahım yarabbim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar