Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hackleyin, seviyeniz daha da düşşün.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 niye dusecekmis kim ne derse desin ben milletimi EZDIRTMEM ezdirtenede adam demem (hacklemek benime zdirmemek icin yapabilecegimt ek sey eger sen daha baska sekilde yapabiliyorsan elini operim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hemen heckleyelim gocertelim $u anda elimizden gelen en guzel sey bizim de yabancı turnede konser veren sanatcılarımıza mail atıp BUSH un yaptıgı terbiyesizlige konserde ufakta olsa yer vermesi olabilir[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Siber eylemler artık çok işe yarıyor. Örn: www.sorryeverybody.com neden olmasın ki? meydanlarda toplanabilecek insandan çok daha fazlası net üzerinden bir araya gelebiliyor günümüzde.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Rezil insanlar.Konserlerinde "köpekler ve Türkler giremez" yazan bi gruptan ne beklersiniz.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Müziğini severim düşüncesi beni ilgilendirmez. Şaka şaka. Müziğine bir düşüncesine iki. Ne saçma bir mantıktır bu "Müziğini severim düşüncesi beni ilgilendirmez.".[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bide bu adamları bilip bilmeyen tayfalar var kıl oluyorum.. hatta gidiyorlar satın alıolar ya ölüyorum ya... holy mountains le çıkıo ztn herşey ortaya ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 severim ben holy mountains'ı. bilinçsiz türk gençliğinin hepsini içimde barındırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 dinlemesi zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ya bi türk genci nasıl holy mountains şarkısında zevke gelir,headbang yapar yada ne biliim içtenlikle söyler... küfür yemeyi ve ezilmeyi sevmiyorum açıkçası..milliyetçilikle alakası yok ama..başka bi ülke hakkında böle bşi yapılsa..heralde kıyamet kopardı... fakat bizim akıllı türk gençleri sözlerini anlamiip kafa sallıyor,yarım ingilizcesiyle söylüyor...hadi onu bıraktım araştıranıda sallamıyor.. yazık ki ne yazık!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 muhallebi iste bilincsizce laf.! baska bir sey degil dostum trapt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kardesim..eyw ta.. simdi ben bi sarki yazip ana avrat duz gitsem..sen belki zevke gelir,pogo yaparsin... adı da " bilinçsiz adam " mı olur sence..? bence argoda sınırı yok ama daha kibarcısı mallık.. ne olursa olsun..ülkeye,millete,kendimize sahip çıkmaz..müzik politikaya karışmamalı..araç olmamalı.. hele söz konusu bizsek bunda..bi şekilde tepki göstermeliyiz.. bunu )"ermeni soykırımına katılmama" )cehaletimizi kapatma )şikayet adına yapabiliriz... bilmemek değil öğrenmemek ayıpta..öğrendikten sonrası da ayıp be kardeşim.. en azından genel olarak bakın..müzik araç olamaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bal gibi olur pls. her zaman olmuştur. lakin bu heriflerin kuyruk acısı var, çoğunun var.belgeleri alıp tek tek sokacaksın gözlerine.1 tanesi bile o sıralarda yaptıkları eylemleri açıklayabilir mi ? rus ve fransız ordularının birliklerine katılıp türk köylerini basmalarını ? çay koysunlar pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ya iyi de biz kendimizi ne kadar savunuyoruz ki bu konuda once onu dusunmek lazım degil mi. her konuda oldugu gibi bunda da cok pasifiz millet olarak kaç kişiye tam olarak derdimizi anlatabiliyoruz adamlar deli gibi propaganda yapıo fakat bir kişi de cıkıpta su dunya bilgilensin die somut bi adım atmıo. biri cıkıo dio biz ermenileri caırdık gelin konusalım her seyi kanıtlarıyla gosterelim die gelmediler dio. sora noluo o konu kapanıo bitio başka bir zamanda tekrardan bu olay ermeni soykırımı die ortaya cıkıo. asla kendimizi savunamadık ki bu konuda diger insanlar böyle aptalca propagandalara inanmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yani propagandaya karşı gelemessin ki. yani resmi belgeleri de bir şekilde yoketmedikleri takdirde elde kanıt war şu an bi bok yapamazlar milleti uyutmaktan başka. belçika falan da ceza kessin soykırım yok diyenlere hehe. lobiciler işte naparsın didik didik gidiyorlar. ben sevmediğim için herifleri dinlemiyorum müziklerini isterlerse türk halk müziği yapsın allahın lavukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bunlar rockcı demi yaaa korkmak lazım korkmak [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 01:55 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ya olur mu canım biz soykırım yaptık? o yüzden onlar göç ederken başlarına eşkiya onlara saldırmasın diye jandarma diktik? o yüzden yiyecek yardımı yaptık onlar göç ederlerken? harbiden de onların can güvenliğini sağlayarak feci soykırım yapmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 eee lobicilik etkili bir yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ben her dinlediğimi benimsemem ki, 3 dk boyunca madafaka denilen şarkı da dinlemişliğim vardır.adamın madafakalık düşüncesini mi özümsüyorum demek bu? yani soad'ı savunmuyorum şahsen, sadece "dinlediğini özümsüyorsun" olayı için dedim.soad benim için 1 parçadır, o da bana yollandığı için.hiç merak etmedim şarkıları güzel mi diye, o tek parçayı dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 @reaper08,trapt arkadaşlar emin olun ki o şarkının sözlerini çıkaracak kadar ingilizceye sahibim. holy mountain'ın müziğini severim, sözleri o kadar abartılı değildir ayrıca, açıp baktıysanız bunu farkedersiniz. evet türk gençliği benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 soad ya adamlar rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ya arkadaşlar soad dinleyenlere bu kadar kızgınsınız. neden acaba bu kızgınlığınız ahmet kaya veya ibrahim tatlıses dinleyenlere yok? buna cevap verenin alnından operim konuya da bi daha yazı yamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ahmet kaya bi nebzede ibrahim tatlıses napmışki nedir bu dogu da yaşayanlara kürt muamelesi anlamıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 böle salak salak şeyler yaptıkları için feci bir nefret uyandırdılar zaten bende. yaptıkları müzik de o kadar güzel değil zaten. kendilerini bir şey sanıyorlar. ermenilere ölüm!!! :p falan... ne kadar saçma cidden yapılanlar. olan olmuş, bunu unutup temiz bir dünyaya doğru gitmemiz gerekirken, herifler zırt pırt bunu tekrarlayıp insanın içini bayıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 müziği dinleyen adam için güzel.mp3 indirip dinlersin.ama konserine gidersen bunları duyman normal. brezilya konserinde kapıda köpekler ve türkler giremez yazıyordu.güldüm geçtim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar