Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

system of a down sydney konseri

IRATHIYA

Öne çıkan mesajlar

hemen heckleyelim gocertelim $u anda elimizden gelen en guzel sey bizim de yabancı turnede konser veren sanatcılarımıza mail atıp BUSH un yaptıgı terbiyesizlige konserde ufakta olsa yer vermesi olabilir[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
Offf baya uzun bu ya..
Sosyal ağlarda paylaş

Siber eylemler artık çok işe yarıyor. Örn: www.sorryeverybody.com neden olmasın ki? meydanlarda toplanabilecek insandan çok daha fazlası net üzerinden bir araya gelebiliyor günümüzde.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
ya bi türk genci nasıl holy mountains şarkısında zevke gelir,headbang yapar yada ne biliim içtenlikle söyler...

küfür yemeyi ve ezilmeyi sevmiyorum açıkçası..milliyetçilikle alakası yok ama..başka bi ülke hakkında böle bşi yapılsa..heralde kıyamet kopardı...
fakat bizim akıllı türk gençleri sözlerini anlamiip kafa sallıyor,yarım ingilizcesiyle söylüyor...hadi onu bıraktım araştıranıda sallamıyor..

yazık ki ne yazık!..
Sosyal ağlarda paylaş

kardesim..eyw ta..

simdi ben bi sarki yazip ana avrat duz gitsem..sen belki zevke gelir,pogo yaparsin...

adı da " bilinçsiz adam " mı olur sence..?

bence argoda sınırı yok ama daha kibarcısı mallık..

ne olursa olsun..ülkeye,millete,kendimize sahip çıkmaz..müzik politikaya karışmamalı..araç olmamalı..
hele söz konusu bizsek bunda..bi şekilde tepki göstermeliyiz..

bunu
)"ermeni soykırımına katılmama"
)cehaletimizi kapatma
)şikayet

adına yapabiliriz...

bilmemek değil öğrenmemek ayıpta..öğrendikten sonrası da ayıp be kardeşim..

en azından genel olarak bakın..müzik araç olamaz !
Sosyal ağlarda paylaş

bal gibi olur pls. her zaman olmuştur.
lakin bu heriflerin kuyruk acısı var, çoğunun var.belgeleri alıp tek tek sokacaksın gözlerine.1 tanesi bile o sıralarda yaptıkları eylemleri açıklayabilir mi ? rus ve fransız ordularının birliklerine katılıp türk köylerini basmalarını ? çay koysunlar pls.
Sosyal ağlarda paylaş

ya iyi de biz kendimizi ne kadar savunuyoruz ki bu konuda once onu dusunmek lazım degil mi. her konuda oldugu gibi bunda da cok pasifiz millet olarak kaç kişiye tam olarak derdimizi anlatabiliyoruz adamlar deli gibi propaganda yapıo fakat bir kişi de cıkıpta su dunya bilgilensin die somut bi adım atmıo.
biri cıkıo dio biz ermenileri caırdık gelin konusalım her seyi kanıtlarıyla gosterelim die gelmediler dio. sora noluo o konu kapanıo bitio başka bir zamanda tekrardan bu olay ermeni soykırımı die ortaya cıkıo. asla kendimizi savunamadık ki bu konuda diger insanlar böyle aptalca propagandalara inanmasın
Sosyal ağlarda paylaş

yani propagandaya karşı gelemessin ki. yani resmi belgeleri de bir şekilde yoketmedikleri takdirde elde kanıt war şu an bi bok yapamazlar milleti uyutmaktan başka. belçika falan da ceza kessin soykırım yok diyenlere hehe. lobiciler işte naparsın didik didik gidiyorlar. ben sevmediğim için herifleri dinlemiyorum müziklerini isterlerse türk halk müziği yapsın allahın lavukları.
Sosyal ağlarda paylaş

ben her dinlediğimi benimsemem ki, 3 dk boyunca madafaka denilen şarkı da dinlemişliğim vardır.adamın madafakalık düşüncesini mi özümsüyorum demek bu?

yani soad'ı savunmuyorum şahsen, sadece "dinlediğini özümsüyorsun" olayı için dedim.soad benim için 1 parçadır, o da bana yollandığı için.hiç merak etmedim şarkıları güzel mi diye, o tek parçayı dinliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

böle salak salak şeyler yaptıkları için feci bir nefret uyandırdılar zaten bende. yaptıkları müzik de o kadar güzel değil zaten. kendilerini bir şey sanıyorlar.
ermenilere ölüm!!! :p falan...
ne kadar saçma cidden yapılanlar. olan olmuş, bunu unutup temiz bir dünyaya doğru gitmemiz gerekirken, herifler zırt pırt bunu tekrarlayıp insanın içini bayıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...