feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 abi kadin olsan cevabi basit de. hastalik baslangici gibi biraz. once gecmis gibi yapip sonra vuruyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 benzer şikayetleri çok dinliyoruz bu sene. sanırım değişen hava koşulları memleketin mikrop, bakteri, virüs nüfusunda değişliğe neden oluyor, ama bu tamamen benim sallama açıklamam konu hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 sebebi herhangi bişi olabilir abi. sağlık kontrolüne tabi tutulmadan sınırdan lap lap alınan suriyeliler bile olabilir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 ShadowFury said: Bende de tuhaf bişeyler oldu bu hafta. İlk önce ateşim çıktı ama salya sümük filan hiçbir şey yok, nezle grip filan değil yani. Sonra çok feci kas ağrısı başladı sırtımda filan. Daha sonra karın ağrısı. Ne oldu anlamadım, ilk 2 gün kamyon çarpmış gibiydim 3. gün hiçbir şey kalmadı tamamen geçti neredeyse çok hafif halsizlik haricinde. Böyle bi hastalık var mı, yoksa birbirinden bağımsız minik rahatsızlıklar combo mu yaptı onu düşünüyorum şimdi. aynısı bende oldu bugün daha iyi gibiyim bi çeşit grip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 abi virüs nasıl bi evrim zaten ya? tüm canlı organizmalara musallat olayım, ağızlarına sıçayım hehe diye evrim geçirilir mi? terbiyesizlik direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 antibiyotiklere cevap vermiyo benim boğazımdaki valla. bana bugün hastaneye yatırmamız lazım seni dediler. 3 gün boyunca günde iki kere totodan iğne yicekmişim. iğneleri aldım eve geldim. 600mg her bir tüp. keşke sadece bademcik acısı olsa çektiğim yoksa. sol kulağım %20 daha az duyuyo, ağrıyo. dengemi de bozuyo. eklem ağrıları bişiler. ateş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Laraken said: abi virüs nasıl bi evrim zaten ya? tüm canlı organizmalara musallat olayım, ağızlarına sıçayım hehe diye evrim geçirilir mi? terbiyesizlik direk. https://i.imgur.com/YLYHX02.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Laraken said: abi virüs nasıl bi evrim zaten ya? tüm canlı organizmalara musallat olayım, ağızlarına sıçayım hehe diye evrim geçirilir mi? terbiyesizlik direk. Halbuki insanlar oyle mi? gittikleri yerdeki dogayi yesertip, canlilarin mutlulugu icin ellerinden geleni yapiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar