Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Bence bir numaralı sit-com. Sizce de harika değil mi?[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ne yazıkki du[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 iki numara yasasin Seinfeld... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 seinfeld'in son haliyle çekişir[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 malesef -du zaten uzun süredir eski bölümleri gösterliyodu geçen sene falan. Nezaman onun çekimlerini bitirmişlerdi?[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche The Two Tears Threads of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 97-98 olamsı lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Favorim: Two guys and a girl[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 -du yu kabul etmiyorum. bence hala daha güzeli yapılmadı[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 kesinlikle en iyisi -du suda olsa :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: White_Rakkad, 26 June 2003 00:20 tarihinde demiş ki: Favorim: Two guys and a girl[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] bu two guys a girl and a pizza place ken çok daha güzeldi bence muzikleri felan da çok süferdi :) hatta bi bölümünde sürekli o muzisyen elemanlar çıkıp duruyodu felan :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 sadece al bundy nin laflarindan olu$an bi kitap yapsalar gider alirim yani o derece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 aegan evet o filmde süper :) oda 2 numaram fln :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ama o bir film değil ufak bi sorun olarak :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 hmm kim ne yazmış bakiim filmmi hmm :) neyse prdn dizi :) canım okumayın tmm bakmayın :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 nette al bundy nin guzel sozleri vardı.siteyi hatırlamıyorum ama bulursun.atasozleri kitabı gibiydi.. kellynin de hastasıydım demeden gecemeyecegim..[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Seinfeld'ı tek geçerim. bi kere müziklerini les claypool yapmış kardeşiiim... Ardından Just shoot me gelir.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 seinfeld, seinfeld ve seinfeld. ilk 3 sırayı bu 3'ü alır :) böyle hasta ruhlu bir dizi daha görmedi dünya. dvd'leri çıksa 200 dolarıma kıyıp alırım direk hepsini. aaah aaah. neymiş married with children'mış. izleyip de gülmediğim tek amerikan sitcom'udur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 married with childrendan daha baba bir komedi dizisi görmedim mütişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 -du dememin nedeni artık çekilmemesi. Bence hala bir numara. Benim favori bölümlerimden biri Grandmaster B. dir :D[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 bölümlerin adını tam bilmemde ingiltereye gittiklerin orada bundy erkeklerini kurban etmeleri olayı süperdi ve bunları kutarıcak tek kişi kaly kalıyordu orada kopmuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: TheSilver, 26 June 2003 20:08 tarihinde demiş ki: bölümlerin adını tam bilmemde ingiltereye gittiklerin orada bundy erkeklerini kurban etmeleri olayı süperdi ve bunları kutarıcak tek kişi kaly kalıyordu orada kopmuştum :) aHAHAHAHAHAHAHA hatırladım eauhaehuaeuhae Grandmaster B. dediğim de şu, hani bana artık Grandmaster B diyeceksiniz diyo ya çocuk. Cool falan takılıyo, kızlar getiriyo eve. Sonra totlarla evlenme olayı da çok iyidi[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 budla hep dalga geçiyorlardı falan ama çocuk her bölüm bir kızı götürüyordu bir bölümünde garajda parti vemişti hiç kız gelmeyince biz hepimiz gayiz diye kadırım taş gibi kızlarla dodurmuştu partiyi sonra partiye jaferson la all geldi ikisi kızların arsında dansederken bunlar zandiyorki kızlar bunlara hayran kızlarda kendi aralrında konuşuyor ne iyi bir gay çift diye budda oradn gülüyor oradada kopmuştum süperdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 psycho dad maried with children'da en çok buna gülüyorum :) bundy resmen şarkıyla gaza geliyor :)[hline]ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 bak psycho dad in $arkisinin sozlerini buldum , hatta dur gaza gelip $imdi mp3 u fln varsa onu da bulcam ehah cok felaket bi$i who's that riding in the sun? who's the man with the itchy gun? who's the man who kills for fun? psycho dad, psycho dad, psycho dad. he sleeps with a gun, but he loves his son. killed his wife 'cause she weighed a ton. he's psycho dad, psycho dad. a little touched or so we're told, killed his wife 'cause she had a cold, might as well she was getting old... psycho dad, psycho dad, psycho dad. he's quick with a gun, and his job ain't done. he's psycho dad. who's that riding in the sleigh? who's that firing along the way? who's roughing up bums on christmas day? psycho dad, psycho dad, psycho dad. who's that riding across the plain? who's proud 'cause his wife is slain? who's the man who's plumb insane? psycho dad, psycho dad, psycho dad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 psycho dad aşmış ya arkla az sölemedik mütiş mütiş :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar