Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yetkisiz teknik servis (telefon)

yav

Öne çıkan mesajlar

z3c
çok hafif ekran kalkması oluyodu tepesinde (kronik problem-miş)
tırnak kadar cam düştü
bunlar olurken telefon etme app'inde saçmalamaları oluyodu telefon açtığımda birine ekranla ilişkim kesiliyodu falan
sonra da çat diye kapandı açılmadı telefon tamamen
sonra bi ara 1-2 kere açıldı az kullandım gene kapandı daha da açamadım
Sosyal ağlarda paylaş

Isin zor ne diyelim. Sistemsel olarak coktuyse ve yazilim atilmasi gerekiyosa icindeki bilgilerine elveda de.

Zaten kapandi bi kere. Sonra kendi kendine acildi 1 2 gun kullandim diyosun. Acilir acilmaz ne var ne yok almistim ben icinden. Biraz vurdum duymazlikta var kusura bakma.

Kendi dusen aglamaz. Ins halledefsin isini ama saglam bi kupe de edinmis olmussundur
Sosyal ağlarda paylaş

htc one'ımı, ankarada yetkili servise götürmek için kızılay tarafında bi sokağa girdim, google maps öyle gösteriyordu.. bakıyorum etrafa htc yetkili servisi yok, samsung yetkili servisi var, oraya sordum, dedim nerde bu htc servisi? dedi ki taşındı o maltepe tarafına.. Dedi sorun ne? Anlattım işte, şarj girişindeki mini usb zımbırtısı yalama olmuş, şarj almıyor. Dedi bizim yanda başka bi yerimiz var oraya götür yaparlar dedi 100 liraya..

Küçük bi işlem zaten, mini usb girişi değişecek, adamlar da bi yandan samsung yetkili servisi ve yetkisiz servisi bi arada iş yapıyorlar. Eee pek vaktim de yok. Verdim adamlara, 1 saat sonra gel dedi, gittim bi saat sonra, dedi tekrar; 1 saat sonra gel, tekrar gittim bekledim bi yarım saat daha. tamam dedi, verdi telefonu, şarjı gösterdi, tam uymamış gibi giriş ama, olmuş yani. Aldım elime telefonu, ekranı sapıtıyor, dokunmatiği yarım yamalak çalışıyor. gidip gidip gelio falan. Dedim hayırdır bebe ekrana noldu?İçeri gittiler telefonu aldılar baktılar falan. Dedi ekranı değiştirelim, bizim çocuklar bağlayamamışlar bişiler bişiler dedi. İçimden küfrede küfrede verdim telefonu, Yeni ekran bla bla bi hafta sürer dedi ag. gittim bi hafta sonra, aldım telefonu.. sorun yok gibi ekran sıfır..

Arkadaşın telefonu da aynıydı, yan yana getirdim, o zaman farkettim, htc yazısı daha bi bold, muhtemelen çakma ekran takmışlar, neyse dedim kalitede sıkıntı yoktu, telefon zaten eski, çalışsa yeter.. derken 1-2 gün sonra ekranın üst kısmının dokunmatiği basmıyor.

https://media1.giphy.com/media/lUDQ6pW8cJuxO/giphy.gif

Tekrar götürdüm. Dedi ekran bozuk çıkmış bi ekran daha sipariş verelim haftaya gel.. bi hafta sonra tekrar gittim. Dedi yeni ekran daha gelmedi, haftaya gel..1 hafta sonra tekrar gittim mk. aldım telefonu yapmışlar falan.Bu arada ekranın orjinal olduğunu söylüyor adam, bilmiorm artık, yapacak bişi de yok. yarı azar kayıyorum yarı eywallah çekiyorum. adam sktr gt dese yapacak bişeyim de yok. Kim angara bebelerinden haz ederki zaten.

Derken ankaradan taşındım. 1 ay sonra aynı problem yine çıktı.
doğubankta sağlam bi htc servisi vardı, oraya götürdüm. yetkisiz servis. ama adamlar işi bilio.. zaten dedi ki, eğer htc'yi samsungcuya verirsen %90 telefonu açarken, ekranı kırar, çünkü htcde kasayı ayırırken, ekranı değil kasayı çekerek ayırmak gerekiyormuş. ekran ips, daha hassasmış falan. neyse,
kısaca telefonun ağzına sıçıldı.. tl;dr tövbe ettim, daha sonra tanımadık yetkisiz servislerden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...