Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Bahçemizdeki süs havuzunda el kadar bir su kaplumbağamız var geçen ben arkadaş olsun diye bir tane daha getirdim 2 katı boyunda, ilk gün küçük olan büyük olanı takip ediyordu ama baktım küçük olan artık hiç güneşlenmeye çıkmıyor artık 2 gündür ortalarda yok. Diğeri ise akvaryumdan bozma biryerden geldiği için hayvan için cennet utanmasa gece bile güneşlenicek. Halbu ki 2 tane güneşlenme yeri var, başka yerde de güneşlenebilir hiçbir anlam veremiyorum hareketlerine. Sizce sebebi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 forumda kaplumbağa psikolojisinde master yapmış biri olduğunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 ortalarda yok derken hiç mi yok .büyük olan yemiş olmasın diğerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Su kaplumbağalarının vahşi ve büyülü dünyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 kaplumbağ kaplumbağı yer mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Yok diğeri suda arada bir dışarı bakıyor ama güneşlenmeye çıkmıyor acaba diyorum bunlar işi pişirdi diğeri yuva yapma derdine mi düştü diye düşünmüyor değilim. Birbirlerini yiyemezler en fazla gagalarlar. İkisi erkekte olabilir emin değilim belki biri gizli pasiftirsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Tamam sıkıntı yok ikiside güneşleniyor artık sadece yan yana güneşlenmiyorlar ama olsun demekki birbirlerine alışmaya başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 gunes kaplumbaga kabugunun simetrisini bozabiliyor dikkatli olmakta fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar