Pasha Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Bu aralar sürekli bi araç arayışı var forumda ona istinaden kuzenimin arabasını yazayım dedim. Eğitimi için yurtdışına çıktı, o yüzden amcam arabayı satmaya karar verdi ve iş tabii ki bana kaldı :) Araba 2011 model audi a1 1.4 tfsi attraction, otomatik vites, 87.000 km'de ve beyaz. Kuzen dönme özürlü olduğu için 4 çamurluk boyalı ama hasar kaydı yok, hepsi cepten yapıldı zamanında. Burdan biri almak isterse 50-51'e ikna ederiz diye düşünüyorum amcamı. Pazar günü getirecekler arabayı, resimlerini falan çeker koyarım buraya. edit: araç tek kapı edit 2: ekran var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 tam "yeditepeye yeni basladim, lattemi de yan koltuga dokme hakkim var" diyen kiz arabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 o kadar olmasa da bahçeşehir üniversitesi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Hanıma alsam mı acaba ya, küçük tontik bir A1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 1 hazirandan itibaren sen benim hanımım oldun ginaly, ben sana alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 teşekkür ederim erkekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 başka konularda millete get a room diyen adamın haline bak aman tanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 neyse lan derail etmeyin, arabayla ilgileniyorum. fotolar gelsin bakalım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 resimler geldi araba bu, bakin konusalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Koltuklar çok ponçik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Oo fotolar guzel. Bir de su donanimi inceleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar