BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 WoW nezaman turkiyede raflarda bizim icin bekliycek acaba vede nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Order elime ulaşsın.İsterse o rafta sabaha kadar beklesin tınn =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. [Bu mesaj Eternal tarafından 09 Şubat 2005 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ama turkiyede verebilseydim vercektim senditten ama hangi magaza da olur birde en yakın hangi tarihte bir zaman verin yada su magaza diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yokmu bana yardımcı olcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 esen games teki amcalara sormak lazım[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Apache, 09 Şubat 2005 00:50 tarihinde demiş ki: esen games teki amcalara sormak lazım Esen games i tokatliyim ben[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Esen tamamen çekildi olaydan bildiğim kadarıyla. Buradan onlara +%+%+ demek istiyorum[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bir esen klasiği: 11 Şubatta tüm satış noktalarında... lol[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hepsiburadaya damla bence onlar getirecek gibi kesin tarih verdiklerine göre.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: CraftedbyMalibu, 09 Şubat 2005 00:55 tarihinde demiş ki: Bir esen klasiği: 11 Şubatta tüm satış noktalarında... lol Ya düşünsenize öyle olsa neler hissederiz? Oturmuşuz haşır huşur sendit.com falan takip diyoruz...[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Beta esnasında Sith Lords çıkmış. Kutu gelene kadar onla takılalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Çıkmış mı? Nerden bulcaz hani nerde? Download falan?[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sithlords dedigin KotOR 2 ise daha cikmadi %100 eminim su saatte cikmadi oyun[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Gameswatch'den bana Walkthrough'u gelmiş. Ayrıca release tarihi 8 şubat'ı gösteriyor. :) Büyük oyun sitelerine girip, incelemelerini okuyabilirsiniz. [Bu mesaj Seru tarafından 09 Şubat 2005 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Biraz inceleme fırsatım oldu. Henüz release grupları oyunun "No-CD" :) versiyonunu duyurmamış. Şu an net üzerinden download etme ihtimaliniz yok daha doğrusu. Bekleyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Biraz inceleme fırsatım oldu. Henüz release grupları oyunun "No-CD" versiyonunu duyurmamış. Şu an net üzerinden download etme ihtimaliniz yok daha doğrusu. Bekleyeceğiz. ? , peki bizler oyunu elimizde orjinal cd ler olmadan nasıl eu betayı(eu client'i download etmeden) oynadik hiç düşündün mü?!?!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 aha evet yok abı o yuzden ben usa - kore - eu betalara gırdım :) lol yanı bende anlamadım hayret bısı ya :=) nasıl gırdım acaba???[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Arkadaş Kotor 2 den bahsetmiş gibime geldi. İsterseniz bir kez daha okuyun...[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Herkes tel açsa küfretse tellerini kitlesek aslında fena olmaz ama kimse tınlamıyor galiba veren vermiş[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya arakadaslar ben sadece buraya wowu net dısında hangi magazaddan alabilrim diye yazdım fakat siz kotor2 felan diyosunuz beynim dondu biliyosun yazın bilmiyosanız yazmayın lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bulldog suan ukgames.com gameloaded.com alabilirsin yani satış yapıyorlar öle gözüküyor sitelerinde incele bak birkaç site daha var sanırım tr yollayan.[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Wolker, 09 Şubat 2005 11:43 tarihinde demiş ki: said: Biraz inceleme fırsatım oldu. Henüz release grupları oyunun "No-CD" versiyonunu duyurmamış. Şu an net üzerinden download etme ihtimaliniz yok daha doğrusu. Bekleyeceğiz. ? , peki bizler oyunu elimizde orjinal cd ler olmadan nasıl eu betayı(eu client'i download etmeden) oynadik hiç düşündün mü?!?!?!?!? Yazdıklarımı iyice oku, ona göre cevap ver. Ben orada KotOR 2 oyunundan bahsettim. No-CD derken korsan versiyonu kısacası release grupları tarafından duyurulmamış dedim. Sakin ol. O ünlemleri de kullanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar