Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir WoW raf sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Order elime ulaşsın.İsterse o rafta sabaha kadar beklesin tınn =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.

[Bu mesaj Eternal tarafından 09 Şubat 2005 00:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Esen tamamen çekildi olaydan bildiğim kadarıyla.

Buradan onlara +%+%+ demek istiyorum[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Mesaj tarihi:
said:
CraftedbyMalibu, 09 Şubat 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
Bir esen klasiği: 11 Şubatta tüm satış noktalarında...
lol

Ya düşünsenize öyle olsa neler hissederiz? Oturmuşuz haşır huşur sendit.com falan takip diyoruz...[signature][hline]Ey Türk

Yukarıda gök çökmedikçe
Aşağıda yağız yer delinmedikçe
Senin İl`ini, Töreni
Kim bozabilir?

BİLGE KAĞAN
Mesaj tarihi:
Gameswatch'den bana Walkthrough'u gelmiş. Ayrıca release tarihi 8 şubat'ı gösteriyor. :) Büyük oyun sitelerine girip, incelemelerini okuyabilirsiniz.

[Bu mesaj Seru tarafından 09 Şubat 2005 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Biraz inceleme fırsatım oldu. Henüz release grupları oyunun "No-CD" :) versiyonunu duyurmamış. Şu an net üzerinden download etme ihtimaliniz yok daha doğrusu. Bekleyeceğiz.
Mesaj tarihi:
said:
Biraz inceleme fırsatım oldu. Henüz release grupları oyunun "No-CD" versiyonunu duyurmamış. Şu an net üzerinden download etme ihtimaliniz yok daha doğrusu. Bekleyeceğiz.

? , peki bizler oyunu elimizde orjinal cd ler olmadan nasıl eu betayı(eu client'i download etmeden) oynadik hiç düşündün mü?!?!?!?!?
Mesaj tarihi:
Arkadaş Kotor 2 den bahsetmiş gibime geldi. İsterseniz bir kez daha okuyun...[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Mesaj tarihi:
ya arakadaslar ben sadece buraya wowu net dısında hangi magazaddan alabilrim diye yazdım fakat siz kotor2 felan diyosunuz beynim dondu biliyosun yazın bilmiyosanız yazmayın lutfen
Mesaj tarihi:
bulldog suan ukgames.com gameloaded.com alabilirsin yani satış yapıyorlar öle gözüküyor sitelerinde incele bak birkaç site daha var sanırım tr yollayan.[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Mesaj tarihi:
said:
Wolker, 09 Şubat 2005 11:43 tarihinde demiş ki:
said:
Biraz inceleme fırsatım oldu. Henüz release grupları oyunun "No-CD" versiyonunu duyurmamış. Şu an net üzerinden download etme ihtimaliniz yok daha doğrusu. Bekleyeceğiz.

? , peki bizler oyunu elimizde orjinal cd ler olmadan nasıl eu betayı(eu client'i download etmeden) oynadik hiç düşündün mü?!?!?!?!?

Yazdıklarımı iyice oku, ona göre cevap ver. Ben orada KotOR 2 oyunundan bahsettim. No-CD derken korsan versiyonu kısacası release grupları tarafından duyurulmamış dedim. Sakin ol. O ünlemleri de kullanma.
  • Yeni Oluştur...