Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Bir zamanlar dağa çıkarım diye almışım ,sonra çıkamamışım.uzun seneler kutusunun içinde dolapda kalmış.Evi taşıdım kutudan çıktı .Dağa çıkmayacağım ,belki buradan dağ başında gezen varsa itelerim diye düşündüm. Paslanmaz çelik ,deri çantalı.Kullanılmamış.Aha bu sanırım Çantası siyah . 100 gayme al götür ,rakıylada takas olur eskişehirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Lithran said: Dağa çıkmayacağım ne istediğini bilen bir arkadaşımız asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 oooohhhşşş. forum terör keywordlerine takılacak, gelecekler bütün akp karşıtı yazanları alacaklar buradan. ggwp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Başıma iş açmayın, anarşist değilim ben ,rakı emekçisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 dağa çıkarken en önemli şey matara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 ben dağa çıkmayacağım, sağa sola giderken kullanayım diyorum. düşük rakımda sıkıntı çıkarır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 fiski koyarım lan ben buna kaç litre mataralar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 bosluk virgul ne olm? virgul bosluk olmali o. nasil ilginc bir durum yarattin? edit: ha bolucuymus arkadas. virgulu bile yanlis yerden bolmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Auril said: fiski koyarım lan ben buna kaç litre mataralar ? 0,65 litreye denk geliyor nerdeyse 70lik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Dasaya teşekkürler. Yukarıdaki abi 70 lik demişse doğrudur. İade alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Matarama sukomamışınız ,al götür 85 tamam al götür.Auril al şunu hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar