Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Balık Yemek

Bone

Öne çıkan mesajlar

Ya bu balığı nasıl yiycez bir türlü bulamadım?
Kılçığı sürekli ağzıma takılıyor, kılçık ayıklamaktan gına geldi.
Bir de balıklar çok tuzsuz, tuz ekleyebilsek çok daha iyi olurdu.
Hatta ekmek arası yapsak daha rahat olur. Hem kılçıklarından kurtulurum hem de daha çok doyarım. Hani ekmek + fish olayı.
Aslında düşündüm de bir balık ekmekçi açsak,
tam Echo Isles'ın karşısına. Böyle şahane manzaranın karşısına oturturuz müşterileri, gelen tekrar tekrar gelir, daimi müşterimiz olur.
Ancak 3 tane balıkçıya ihtiyacım var, bir türlü balık tutmayı beceremedim. Müşteriye hızlı servis için 3 balıkçı şart. Ama iyi yemek pişiririm ayıptır söylemesi. O yüzden bana iyi balıkçılar bulun, gerisini ben hallederim. Onlar avlasın ben pişirim.
Yalnız akrep sorunu var o sahilde, ne yapçaz bilmiyorum. Belediye izini sorun değil, Thrall baba bişiler halleder ama akreplere karışmıycağı için bizim halletmemiz lazım. Acaba quest arıyan newbieleri görevlendirsek, onlar temizlese biz de experience points versek? Çok güzel olur valla para felan da vermeye gerek yok, quest'i duyan gelir. Hem müşteri de çekeriz ortama.
Bu olay sayesinde bol bol turist gelir. Bundan dolayı trollerden de para alırız turistler için.
Bir de birkaç sandalye attık mı, ooh.
İşi ilerlettiğimizde birkaç yerde böyle şube açarız, duyan gelir duyan gelir.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

kardes bakma ben karadenizliyim balik kulturum biraz kit gibi durur ama su kadarini soylim her baligin ayri bir yenisi vardir .

biraz baligin anatomisini bilmek birazda bicagi tutan elin becerisine bakar .

kisaca olay pratiktir . ne kadar balik o kadar ekmek yani eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

yok onla ben konuştum, "burası benim yerim" felan diye mızmızlandı, illa köyün arkasındaki alanda yapmamız gerekiyormuş.
"karda ortak ederim seni" dedim, dinlemedi..[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Şubat 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 09 Şubat 2005 02:16 tarihinde demiş ki:
Beta böyle yapıyor işte =/
O baştaki anlaşmaya sağlığa zararlıdır da eklenmeli =)

Veya ne bileyim

Sosyal hayat sınırlar
Şiddetli geçimsizliğe iter
Elektrik faturası kabartır
Mouse bozar
Odalarınızı mutfak yapar
Diğer yazılımların satışını düşürür
Yeni bir sistem aldırabilir

ve de böyle şeyler...[signature][hline]Ey Türk

Yukarıda gök çökmedikçe
Aşağıda yağız yer delinmedikçe
Senin İl`ini, Töreni
Kim bozabilir?

BİLGE KAĞAN
Sosyal ağlarda paylaş

Bak mesela bır cok balık turu var ama her bolgede aynı degıl buna dıkkat et mesala kuzeye cıkınca hamsı var cok ama ufak boylece yakaladıkca bol bol puan alıyosun sonra kalkan fılan var guneykesımlerınde dıkkat yakalarken ozel ıtem ıstıyo ondan sonra ırmak kenarlarında ve ıclerınde tatlı su balıkları var sazan basda olmak uzere tatlı gercekden cok guzel ama eger expert olursan ag atıyosun suya daha cok balık yakalama ıhtımalın var lol[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...