Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druid Talentları

dreampowder

Öne çıkan mesajlar

yaklaşık 2 haftadır eu betada elf druid oynatmaktayım ve tam olarak benim karakterim olduğna karar verdim.. ama her level atladığımda kafama talent sorusu takılıyo şimdi aranızda druidde ilerlemiş arkadaşlar varsa talentlar hakkında bir yol gösterebilirmisiniz yani ileri levellarda druidler fearl combatmi yapiyo daha agirlikli yoksa druid oalrak büyümü yağdırıyo?
ben büyü kısmına ağırlık verdim hurricane talenti hoşuma gitti ilerisi için.. ama aslında durid olarak zevk aldığım olay faeral combat yani.. neyse işte böyle çelişkiler içindeyim 2 hafta içinde oyun elime ulaşır artık yardım ederseniz sevinirim :P
Sosyal ağlarda paylaş

betada lvl 21 e kadarki deneyimlerimle diyebilirimki
parti insaniyim diyosan balance - restoration gitmek daha iyi gibi. partide surekli shapeshift et yok caster forma dön heal et buff at kasiyo. arkadan caster forma kalip buyu atip heal etmek daha mantikli.
ama soloda feral formalar baya ise yariyo gibi. ben genelde starfire moofire faerie fire atip duruma gore bear veya cat forma geciyoyodum. bi yandan manan dolarken bi yandan iyi damage verebiliyosun.
pvp icin lvl 21 de bisey demem mumkun degil.[signature][hline]msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

O sitedeki 1000+ talent pointini kimler hazırlamış?
Dersenki rating verilmiş, o ratingleri kimler vermiş?
Bence official site a git forumlara göz at.
Oynayan deneyimli oyuncuların lvl lerinide görerek yorumlarına dayanabilirsin.

Druid gerçekten çok cool bi class bencede.
Sana talent olarak cat form un DPS sinin çok düşük olduğunu ve genelde seçenlerin yakındığını söyleyebilirim...

Şahsen ben Balance/Restoration yani nuker/healer bi spec. tercih ederdim :) .[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

ben daha cok feral oynamayi dusunuyorum. pvp icin feral ise yaramaz diyolar ama umrumda degil acikcasi. fakat yeni fikirlere acigim.

Feral
Ferocity Rank 5
Improved Demoralizing Roar Rank 5
Improved Bash Rank 2
Sharpened Claws Rank 5
Improved Prowl Rank 1
Feral Charge Rank 1
Primal Fury Rank 5
Faerie Fire (Bear) Rank 1
Thick Hide Rank 5
Feline Swiftness Rank 1
Primal Instinct Rank 1
Feral Combat Total: 32

Balance Mastery
Nature's Grasp Rank 1
Balance Total: 1

Restoration Mastery
Improved Mark of the Wild Rank 5
Furor Rank 5
Nature's Focus Rank 5
Improved Enrage Rank 2
Gift of Nature Rank 1
Restoration Total: 18

Total
Total Points Spent: 51
Level Required: 60
[signature][hline]msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Sınırlı seviyede oynadım.
Nuke entangle mesafeyi açarken moonfire nuke ve mob içinize girip darbe vurunca heal over time kullanip bear form a geçmek , combat bitince iyi bir life/mana % ile dahada önemlisi DENGELİ bi life mana ile çıkıyordum.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

wowvault.ign deki talentları zaten ratingine göre degerlendirmeyin bence.cünkü dikkat ettiyseniz genelde en fazla bikac kisi oy veriyo.ben orayı fikir edinmek icin kullanıyorum.birde druid oynamadım ama druidler partye göre hareket etmeli bence mesela priest yoksa heal buff vs yapar eger varsa combat agırlıklı oynar tabi talent pointleride pek bilmedigim icin bunlar ne kadar mümmkün bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet mümkün... Zaten skiller sana temel katkıyı yeterince sağlıyor bence...
Cat form için bişey diyemiycem ama Bear formlar %360 a kadar armor veriyo ki agroyu çektiinizde eminim yardımcı olur(+lifeta var)
Human formda zaten çok şık heal lar var..[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dreampowder, 08 Şubat 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
yaklaşık 2 haftadır eu betada elf druid oynatmaktayım ve tam olarak benim karakterim olduğna karar verdim.. ama her level atladığımda kafama talent sorusu takılıyo şimdi aranızda druidde ilerlemiş arkadaşlar varsa talentlar hakkında bir yol gösterebilirmisiniz yani ileri levellarda druidler fearl combatmi yapiyo daha agirlikli yoksa druid oalrak büyümü yağdırıyo?
ben büyü kısmına ağırlık verdim hurricane talenti hoşuma gitti ilerisi için.. ama aslında durid olarak zevk aldığım olay faeral combat yani.. neyse işte böyle çelişkiler içindeyim 2 hafta içinde oyun elime ulaşır artık yardım ederseniz sevinirim :P

Bende Feral olarak ilerledim ve PvP de işe yaramaz diyenlerede aldırmıyorum gayet işe yarıyor... Önemli olan oynamasını bilmek ve zevk aldığın şekilde oynamak... Itemlerim Stamina Int ve Spirit ağırlıklı... bunları Str ye çevirmek istiyorum (Feral kullandığım için...) Sizce nasıl olur?( NE Druild lvl 41 )

[Bu mesaj NetMaster tarafından 08 Şubat 2005 10:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Alınan talentin değiştirilmesi mümkün değil değil mi bu arada?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehe 1 goldu daha yan yana görmemiştim resetten önce :) 1 gold ne be, bari 1 silver olsaymış diyicemde zaten talent değiştirme işine girene kadar baya bir level atlayıp golda gold dememeye başlamak gerekiyor herhalde.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Talents are available for the Warrior, Priest, Rogue, Druid, Shaman, and Mage classes. Talents will eventually be available for all classes.

Finally, for the duration of the beta, you will be able to find an NPC in each city that will allow you to reset your talent points and experiment with different talent paths. (Note: this option is ONLY available in the beta).

wow-europe da boyle yaziyor ama bilemiyorum. galiba talentler 1 kere verilebilecek.[signature][hline]msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sunsh1ne, 08 Şubat 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Talents are available for the Warrior, Priest, Rogue, Druid, Shaman, and Mage classes. Talents will eventually be available for all classes.

Finally, for the duration of the beta, you will be able to find an NPC in each city that will allow you to reset your talent points and experiment with different talent paths. (Note: this option is ONLY available in the beta).

wow-europe da boyle yaziyor ama bilemiyorum. galiba talentler 1 kere verilebilecek.

o 150 yıl öncesinden kalma bir yazı olsa gerek. hunter talentleri yapılmamış daha. betanın fi tarihinden önceki seviyesi hehe.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Omen of Clarity PvE de iyi ancak PvP de tra$. Hurricane de zaten oyunun en berbat high-end talent spell'i oldu. Improved Thorns sadece talent puani israfi. Ayrica 3 puan verilmi$ bu da ayri bir konu. Nature's Swiftness olmadigi icin PvP de bayagi zorlanir bu template. Ozellikle 50+ levellarda. Improved Starfire ise gercekten verdigin puanlarin hakkini veremiyor.

Balance en iyi druid talent tree. Ancak bu butun puanlarin balance a verilmesini gerektirmiyor. PvP icin Moonglow, Improved Thorns(!), Hurricane, Omen of Clarity yerine Nature's Swiftness olursa rahat eder bu karakter hem PvP hem PvE. Omen of Clarity den ayrilmak zor gelirse o zaman OoC/Innervate tavsiye ederim o da guzel bir template. Ama Balance/Swiftness kadar degil.

[Bu mesaj Rodeo tarafından 09 Şubat 2005 09:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virtue-L, 08 Şubat 2005 01:15 tarihinde demiş ki:Şahsen ben Balance/Restoration yani nuker/healer bi spec. tercih ederdim :) .

En iyi build $u an bu zaten. Biri balance agirlikli digeri Restoration. Balance agirlikli olani yaptim ben moonfire critical 510 vurdu bir kere : Genelde 410-450 vuruyor. Starfire ise 1050-1200.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 09 Şubat 2005 09:27 tarihinde demiş ki:
valla ben druid oynasam healer tabanlı olurdum yoksa ayı,kedi dmg veremıyorsun bari arkada bir işe yararsın

Ayi yine iyi, Balance druid yaptigin zaman zaten ayi/kedi falan sallamiyorsun pek spell'ler ile bayagi vuruyorsun cunku. Hayatimin %90 i caster form geciyor :) Ayrica PvP de rogue ve shaman harici butun classlar ile kafa kafaya gidiyorsun. Arka planda kalmak da pek soz konusu olmuyor cunku bayagi iyi tankliyorsun. Druid seti olmadan 6000 armor falan guzel oluyor bayagi :)

[Bu mesaj Rodeo tarafından 09 Şubat 2005 09:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...