pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Selam, touch pad arada lag yapmaya başladı. Bir anda mouse imleci atlaya atlaya ilerlemeye başlıyor, yavaşlıyor. Birkaç saniye sonra düzeliyor. Benzer bir problem yaşayan var mı, çözüm nedir? Teşekkürler.
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 o sirada task manager'a baktin mi? Peak eden bi şey var mi?
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Task managerı açtım, göze çarpan herhangi bir peak olmadı. Şöyle ilginç bir şey var, laptop masadayken touchpadde parmağı hızlıca sağa sola aşağı yukarı gezdirmeye başlayınca 1-2 saniyede imleç takılmaya başlıyor neredeyse donma düzeyine geliyor. Aynısını laptopa kucağıma alınca yapıyorum hiçbir takılma olmuyor. Anlamadım bir şey.
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Şurda aynı problemden bahsedilmiş ama bendeki durumun tersi var :S Touchpad laptop masada iken düzgün çalışıyorken kucakta takılmaya başlıyormuş
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 mousela denedin mi? Mouse ta da aynısını yapıyorsa alet kasıyordur da. Yapmıyorsa ilginç harbi :) Kucak olayı da ısınmayla ilgili olabilir.
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Bozulmuştur abi, mobil cihaz sonuçta, bütün gün parmaklayınca olacağı o ki düz mouse bile çok çabuk bozuluyor diğer komponentlere göre interface device olduğu için. Format sonrası falan kendine gelmezse yeni touchpad taktırıver anlayan birine.
Öne çıkan mesajlar