crasher Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Sadece 6 ay kullanıldı, Phoenix Bilgisayar ile almıştım set olarak. Gainward 970GTX Phantom Edition, şu an 2 adet var bende, 1 tanesini kullanmıyorum. Anakartım sadece Crossfire desteklediği için. Ürün: http://www.gainward.com.tw/main/vgapro.php?id=953&lang=en Satılık değildir. Sadece AMD kartlar ile takas yapacağım. En az RX470 - R580'e kadar arıyorum. Tercihen iyi soğutmalı, takas şartlarına göre 2 adet AMD kart alabilirim CF yapacağım için. Yine duruma göre diğer GTX'i de takas edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 sat ati kart al? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 o da bir alternatif tabi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 madenci olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 minoçlu zaten arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar