Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 daha önce modez başlığında yazmıştım sanırım. chrome'da şimdi buraya yazıyorum ya, tab değiştirip link kopyalayıp geliyorum mesela. enter'a basınca (ctrl-enter falan değil) BAM diye basıyor post'u. onu bi deniyorum. hesaplarıma göre tab'ı mouse'la yukardan değiştirince değil de ctrl-tab'la değiştirince oluyor. o ctrl tuşunu basılı algılıyor, enter'a da basınca BASIYORUM POSTUNU ABİ diyor olmalı. yep, aynen dediğim gibi denedim, zıbam diye bastı.
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 bir de modez'siz deneyeyim. olmadı. modez'denmiş. bir de "ctrl basılı kaldı abi" modundayken post'u yazdığım sayfaya gelip ctrl'ye basınca normale dönüyor. kesin basılı kaldı sanıyor ya kesin :D DEV'LER GÖREVE.
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 operada da oluyor bu. boşluk bırakıp link yapıştırıcam lak diye basıyo postu. link elimde kalıyorum böyle http://i.imgur.com/3BjHeNu.gif
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 ulan modezden miymiş o. ahaha bana da oluyor.
Öne çıkan mesajlar