Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 daha önce modez başlığında yazmıştım sanırım. chrome'da şimdi buraya yazıyorum ya, tab değiştirip link kopyalayıp geliyorum mesela. enter'a basınca (ctrl-enter falan değil) BAM diye basıyor post'u. onu bi deniyorum. hesaplarıma göre tab'ı mouse'la yukardan değiştirince değil de ctrl-tab'la değiştirince oluyor. o ctrl tuşunu basılı algılıyor, enter'a da basınca BASIYORUM POSTUNU ABİ diyor olmalı. yep, aynen dediğim gibi denedim, zıbam diye bastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 bir de modez'siz deneyeyim. olmadı. modez'denmiş. bir de "ctrl basılı kaldı abi" modundayken post'u yazdığım sayfaya gelip ctrl'ye basınca normale dönüyor. kesin basılı kaldı sanıyor ya kesin :D DEV'LER GÖREVE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 bunu öğrendiğim iyi oldu no kappa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 operada da oluyor bu. boşluk bırakıp link yapıştırıcam lak diye basıyo postu. link elimde kalıyorum böyle http://i.imgur.com/3BjHeNu.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 ne güzel dertler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 ulan modezden miymiş o. ahaha bana da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 modez ne ya köylü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar