Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Normalin bi ustu acimiyo sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Norak said: zorluk ve gameplayde tonla ayar var hemen herseyi degistirebiliyorsunuz. stealth acayip yavas geldi bana bakalim belki lvl atladikca adam olur. birde karakteri yaratirken ability pointler biraz bol keseden olmus gibi geldi, min max falan yapmadan hic negatifsiz baya yuksek puanli karakter cikiyor kolayca. Normal d&d 2nd’da sanirim 15 veriyoduk standart 10 olan treede, bunda 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Esh said: Normalin bi ustu acimiyo sdfgh açılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 o degilde bu diplomacy vs checkler grubu etkiliyor, ilk yerden cikarken ilk encounterda yatinca load ettim bu sefer baska sonuc ve farkli companion verdi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 portreler trajikomik derecede yetersiz. neyse ki 2018'deyiz de interwebs'ten bulabiliyoruz. yani daha bulamadım istediğim gibi ama bulurum heralde. flc'yle bi çuval portre atarlar umarım üzerimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Bende menüler felan I olmadan çıkıyor ya sizde de öylemi ? Oyunda karakter isimlerinde de çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 bende öyle sorun yok. ayrıca portre kovalasın sizi, gerçek bir sorun mu olm o fjsms. BIYIKLI KARAKTER YOK AGA, REFUND 1!1!1!111!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 ayrıca tatava yapmayalım, karakterleri görelim https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/964224510695823114/F0EAFB40526E672057B7EFE2C335B1292E3B7B92/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/958595102300012883/45E941F0F21FE5171FF728382C527CFD71B512F6/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 portre eksikliği tabi ki "MİİİH, OYNAMAM" denecek bir şey değil, infinity engine geleneğinden geldikleri için ekleme özelliğini koymuşlar zaten. ama tam bir kickstart - bütçe - production value göstergesi. he ordan alıp daha faydalı yerlere sıvamışlardır paraları tabi ki, np. hemen build soruları gelsin day 1'dan: 18 dex'li ranger (<3) yaptım. melee gidicem weapon finesse aldım doğal olarak. oyun içi açıklama şu: "with a light weapon, elven curve blade, rapier, whip, or spiked chain made for a creature of your size category falan filan" bunun yanına weapon focus alıcam da finesse bonusundan yararlanacak "light weapon"lar neler? longsword yer mi? bana kalırsa yemesi lazım, oyunlarda "longsword" denen ama gerçekte arming sword olan şeyler 1 kilo falan çünkü. rapier'ler de öyle :P rapier ve türevlerini sevmiyorum, scimitar'a ok'im ama gerçek erkek longsword arming sword'unu tercih ederim. yetiş ya aksdis, short sword + dagger gitmek istemiyorum hobbit gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 2018'de baldurs gate ameleliği yaşamak güzel bi işkence şekli. şöyle bi baktım da, portreler kısıtlı diye ağır çemkirmek ne olum ya, kız çocuğu musunuz lan "BARBİMİN AYLAYNIRI 2 RENK SADECEEEE :(((" adam single player oyunda portre az var diye çemkiriyo. hiç olmasa nolur la sdfgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Demek ki RPG oyunu bazilarimiz gercekten de RPG kafasiyla oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 (facepalm) harita metod defterine çiz ekrana yapıştır o zaman. ZARI DA SEN AT AMA, ekrandan bekleme. herneyse, böyle çok biliyormuşum, challenge olsun diye ezilmeye müsait bir halfling karakter açtım. bana katılan ilk 2 karakter de halfling çıktı. kötü dayak yiyeceğim gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 denalir said: https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/958595102300012883/45E941F0F21FE5171FF728382C527CFD71B512F6/ Rpgmaster değilim ama bu statler bana kötü geldi. Sorcerer'a göre int'in bence çok düşük. Str aşırı düşük. Tamam main değil de biraz yüksek olsa iyi olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 ufak race/karakter olunca agirlik limitinden aci cekebilirsiniz. bide sure limiti var questte bu prologue icin mi acaba sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Cleric, inq filan olursak alignment degisiminde fallen oluyomuyuz acaba pala gibi?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Cokomantis said: bunun yanına weapon focus alıcam da finesse bonusundan yararlanacak "light weapon"lar neler? longsword yer mi? bana kalırsa yemesi lazım, oyunlarda "longsword" denen ama gerçekte arming sword olan şeyler 1 kilo falan çünkü. rapier'ler de öyle :P rapier ve türevlerini sevmiyorum, scimitar'a ok'im ama gerçek erkek longsword arming sword'unu tercih ederim. yetiş ya aksdis, short sword + dagger gitmek istemiyorum hobbit gibi :(scimitar ve long swordu dexle kullanmak icin featler var ama diger elin bos olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 weapon finesse değil mi o işte? diğer elin boş olmasıyla ilgili bişey yazmıyor. +4 dex bonusunu alıyorum şu an 2. el de doluyken. daha ağır silahlardan da dex bonusu almak için ayrı bi feat mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Pallando said: Bende menüler felan I olmadan çıkıyor ya sizde de öylemi ? Oyunda karakter isimlerinde de çıkmıyor. Aynen bende de öyle nedense. araştırmaya fırsatım olmadı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 https://steamcommunity.com/app/640820/discussions/0/1734340257882498698/ did you just assume my in-game choices? (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Grego said: (facepalm) harita metod defterine çiz ekrana yapıştır o zaman. ZARI DA SEN AT AMA, ekrandan bekleme. RPG sadece masaustu olmuyor. Gereksiz, basarisiz elestiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 bizim barbarian hic yerden kalkamiyor ne hikmetse, zemin barbari diye prestige class gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Pallando said: Bende menüler felan I olmadan çıkıyor ya sizde de öylemi ? Oyunda karakter isimlerinde de çıkmıyor. bende de böyle çıktı. Var mı bir çözümü? Bulamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 belki cozumu windows u turkce kullanmamaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Ortak encumbrance hesaplamasi neye gore yapiliyo ya? Toplasan 50 lb esya yok inventory'de 267 lb diyo, 80% kusur hiz penaltisi cakiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar