axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Craft var mı bu arada? Hani sende olmasa bile şehrine aldığın artisanlara falan craftlatmak şu bu? +5 undead bane Javelin craftlayın diyebiliyor musun misal? Artifact fragment olayını okudum baya op artifactlerin parçaları alakasız tonla yere saçılmış, craft denemez belki ama BG2deki artifact hunt a biraz benziyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 craft yok. artisan sistemi var, yönettiğin regionların birçoğunda artisanlar var hepsi bi konuda uzman kişisel görevlerini yaptıkça ara ara taht odana gelip item hediye ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 açık söyliyim ben hiçbirini yapmadım. gelen itemlarda öyle aman aman görünmedi netten baktığımda. artisanların abidik gubidik getir götür questleri var; "kralım bana şurdan üç şişe içki getiriver" şeklinde... ama crafting/enchanting mutlaka olması gerekirdi. starknife feat leri aldın diyelim, oyunda starknife yok magical. featleri varken kendileri olmadığına gore muhtemelen yetiştiremediler çoğu item ı. melee inq filan olursanız martial prof. alın, ne güzel çıkarsa onu kullanırsınız. (martial prof. feat I bütün silahları kapsıyor. masaüstündeki gibi tek tek silah bazında almaya gerek yok oyunda.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Oyunu bitiren bi eleman xeşke başlarken bilseydim içerikli uzuuun bi post atmış, güzel ipuçları var https://www.reddit.com/r/Pathfinder_Kingmaker/comments/9uy356/i_beat_the_game_heres_some_helpful_tips_and/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 güzel yazmış. bir tek şuna takıldım: "Some trap Feats: Precise Strike is not very good, but is the best first Free Teamwork Feat for Inquisitors ('cuz you can't get Outflank at that Level)." said: fazladan d6 damage ya. nesi kotü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Abi valerie ye butun teamwork featleri dose, yanina da butun meleelere precise-outflank ver. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Manevra da baya iyi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Ooo 1.1 geldi sanırım, 5.5 gb patch var. Baya QoL improvement geliyor kenarda BP tutmasan bile patlamıyorsun falan. Eh yani sonunda. Greater shout falan da fixlenmiş, ray attack sneakler aynen devam ama. Bide barony bilgileri derlemesi koymuşlar şurda. Bilinmeyen pek bişey yok gerçi https://steamcommunity.com/app/640820/discussions/0/3104564981102427318/ Bu arada oyunun niye beta alpha olarak piyasaya sürüldüğünü de THQ Nordic'in 3. çeyrek raporlarında açık açık yazmış yüzsüzler said: Net sales of Deep Silver were SEK 251.8 million, driven by the release of Dakar 18 and a good performance of Pathfinder Kingmaker at the end of the quarter. http://www.thqnordic-investors.com/en/financial-reports/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Kalanları bilmiyorum oyuna yeni başladım ama baştaki loadingi optimize ettik derken yalan söylemiyor adamlar, çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 dlc ler açıklanmış. season pass 40 tl. said: DLC #1 - “The Wildcards” (to be released on December 6 2018) Ardent adventurers of The Stolen Lands will soon have the chance to play the first new DLC! Featuring a new playable race Tieflings, a new playable class Kineticists, and of course combining a race with a class, you get a character! Prepare to welcome your new companion, the Tiefling Kineticist who comes, just like every other companion, with her own rich and engaging storyline. DLC #2 - “Varnhold's Lot” A new bonus campaign. While celebrating your victory at Jamandi Aldori's mansion, you've met another hero of the Stolen Lands: the mercenary captain Maegar Varn. While you're building your barony in the Shrike Hills and Narlmarshes, Varn and his people are establishing their own nation of Varnhold in the rocky foothills of Dunsward. What did they have to face? Play this new story, and export the consequences of the choices you've made there into the main campaign! This exciting new side story is about the size of one chapter of our main campaign and will take 6-12 hours to complete, depending on your playstyle. DLC #3 – “Beneath The Stolen Lands” A new game mode. Sometimes you want to play a story with memorable characters, rich lore, and a complicated set of choices and consequences. But then there are days when you just want to grab a sword, cast some spells, and destroy a horde of monsters! This DLC will introduce a rogue-like randomly generated endless dungeon, complete with a new unique boss. You can explore it in a separate game, or as a part of your main campaign. How deep can you go? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 dlc 3 iyimis de campaign icinde pek olmaz sanki sure limiti varken cogu seyde. sifirdan sirf onu oynamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Hepsi meh gorundu bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 o kadar satisa bu kadar kofte iste, fiyata gore eh iyi gibi 1 yeni karakter, 1 short story, 1 sonsuz dungeon. belki alpha cikmayip soyle bir 500k-1 milyon civari satsaydi o zaman yeni bir saga ile ejder meyveli iceceklerimizi yudumluyorduk su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 2ye bakarım diğerleri pek ilgimi çekti. 1 yeni başlayanlar için iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 2. Dlc de yanlis anlamadiysam kendi partimizle oynamiyoruz. Bir de niye kineticist ya? Hayir o kadar guzel class varken pathfinder da biraz yavan bi secim olmus sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 fenris said: Hepsi meh gorundu bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Ya şöyle güzel bi arcane caster prestige i ekleseler xeşke Pathfinder sourcebookları okumadım da, şöyle bir shadow adept/archmage yapsak fena mı olurdu misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 1 - Oyun bitmiyor 2 - Keskin Choices & Consequences ve bu kadar bug bir arada yürümüyor 3 - Karanlık iç mekanlar gibi bazı buglar feci can sıkıyor 4 - Encounterlar genel olarak ayarsız 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Hadi ya kotu mu o kadar Almayi dusunuyordum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 quixef said: 2 - Keskin Choices & Consequences ve bu kadar bug bir arada yürümüyor Su o kadar dogru ki... Guzel bi oyunun betasi elimizdeki. Patch le nooldu bilmem ama hemen arkasindan hotfix gelmesi biraz suphelendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Nisan'da oynanır oyun. DLC geliyor ;) Hiç Paradox oyunu oynamış nooblar ağlıyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 senko said: Hadi ya kotu mu o kadar Almayi dusunuyordum ben de Ya onu bugların siniriyle yazdım. Oyunun temeli oldukça güzel, bu şekilde Pathfinder settingde karakter yaratıp güzel güzel oynayacağın oyun yok zaten - ama şu an defalarca patch yemesine rağmen hala bugfest bazı yerler ve baya can sıkıyo - daha fazla insan ilk actlerde diye patchler oralara yoğunlaşmış sonlarda coşuyo böyle Ha onlara da sıra gelir ve bir gün düzelir bu oyun o yüzden acelesi yok ama düzelirse kesin oynanmalı diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Bu lanet Valeri nerde trading postta? üstünde "blind" var scrollcuya sildirecem bulamıyorum bi türlü,kendimde silemiyorum caster lvl 15 istiyo scroll, takıldı kaldı öyle,girmediğim gizli bi yermi var trading postta nedir yok ortalarda? Bide bu saçmalık nedir anlmadım,lvl 2de "perma stat dmg" atan moblar koymuşlar ertarafa,kendin silemyosun çünkü 3 lvl scroll,scroll satan elemanı bile getiremiyosun trading posta lvl 2de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 tahta surlarin ustunde bir yerdeydi sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 baktım surların üstlerine yok bug sanırım,işin kötü yanı potion satan elemanda bugda sadece wand satıyo bende potion falan yok inventorysinde adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar