Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pathfinder: Kingmaker

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
goblin mi? goblin tükürükle ölen bi düşman ne gerek vardı ona. human, undead bi de monsters mı ne almıştım ben son olarak da fey alıcam.
Mesaj tarihi:
evet o biraz saçma oldu goblinoid gibi düşündüm ben, ogre, ork falan filanda içinde gibi

gerçi biraz araştırma yaptım bu gün fey demişler, ama fey düşman kaç tane ve ne var ki?

bu konuda hiç bilgi vermiyor oyun...
Mesaj tarihi:
hotfix geldi gene bu sabah 1 gblik. genel olarak chapter 4 ve 5 ve birkaç interface sorunu düzeltilmiş. temiz 5 hotfix bi de loading sürelerini düşüren büyük bi yama lazım oyuna. capitol'de işler çok ağır oluyor SSD ile bile bayıyor.

ama şu ana kadar chapter 3'ü bitirdim sıfır sorun yaşadım. amirinin ikinci quest'te sorun vardı, bir de rogue'un weapon finesse çift silahda çalışmıyodu karşıma çıkan onları düzelttiler.
Mesaj tarihi:
Roguea level versen de sneak attack olur octavia zaten lvl1 rogue olarak geliyor ama ben arcane trickster yaptim hem sneak attack aliyor hem buyu kazaniyor.
Mesaj tarihi:
Ben bu npclerin otomatik levelını hiç bozmadım, kendi karakterleri istedikleri gibi gelişsin diye ama kötü mü yaptım.

Bi de oyunun interface tasarımı bok gibi olduğundan levellayasım gelmiyo..
Mesaj tarihi:
bu Tenacious March denen yerde güzel bir şey var dediler, bende ikinci bölümün başında gideyim dedim ama tarif edilen yerde bulamadım bölgeyi...

oranın açılması herhangi bir şarta mı bağlı acaba?
Mesaj tarihi:
fenris said:

arcane trickster la koyuyosun. gerçi kurallara göre at olmaya gerek yok sanırım. aman neyse arcane trickster ın olayı o işte.

Iste abuk subuk her classi koyarsan bi kensai mage vakasi ile daha karsi karsiya kaliyosun
Mesaj tarihi:
Sehir icin ufaktip veriyim. Military i hizli levellayin ki warden acilsin erkenden. Bende gec acildi, su an warden d20 +4, herifin karsisindaki sorunlar 25dc . Bu sekilde olunca Stabilite ski tutuyo cunku bi sekilde. Adamlari 1000bp lik emekli ikramiyesiyle anca toparliyosun ama o bile kesmiyo warden gorev yapamadigi icin.
  • Yeni Oluştur...