Remus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Human ve fey onemliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 goblin mi? goblin tükürükle ölen bi düşman ne gerek vardı ona. human, undead bi de monsters mı ne almıştım ben son olarak da fey alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 evet o biraz saçma oldu goblinoid gibi düşündüm ben, ogre, ork falan filanda içinde gibi gerçi biraz araştırma yaptım bu gün fey demişler, ama fey düşman kaç tane ve ne var ki? bu konuda hiç bilgi vermiyor oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 hotfix geldi gene bu sabah 1 gblik. genel olarak chapter 4 ve 5 ve birkaç interface sorunu düzeltilmiş. temiz 5 hotfix bi de loading sürelerini düşüren büyük bi yama lazım oyuna. capitol'de işler çok ağır oluyor SSD ile bile bayıyor. ama şu ana kadar chapter 3'ü bitirdim sıfır sorun yaşadım. amirinin ikinci quest'te sorun vardı, bir de rogue'un weapon finesse çift silahda çalışmıyodu karşıma çıkan onları düzelttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Ya benim regent ayni eventi spamleyip duruyo, hani su aristokrasiyi mi getirelim yoksa halki mi egemen kilalim eventi. Seceneklere gore 2ser tane proje cikiyo da butun proje alani bunlarla kaplandi bug sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Cift rangerla oyun facerolla dondu lel Gerci daha lvl 8 miyim neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 dort ranger oyna o zaman abi. nasil beceremediysen sekizinci playthrough'da yapilacak seyleri ilkinde deniyorsun sdfgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 oyun basinda spellcasterlar gucsuz olm yapacak bisi yok iste. sonrasinda da yine %90 cc icin kullaniyosun heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 bitch please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Liseli metalci maininle lutfen konusmaz misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Disintegrate ile nasil sneak atak oluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 arcane trickster la koyuyosun. gerçi kurallara göre at olmaya gerek yok sanırım. aman neyse arcane trickster ın olayı o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Derken bi hotfix daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 sasirdilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Roguea level versen de sneak attack olur octavia zaten lvl1 rogue olarak geliyor ama ben arcane trickster yaptim hem sneak attack aliyor hem buyu kazaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Feat alman gerekiyor octaviaya. Ekstra rouge lvl gereksiz baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Ben bu npclerin otomatik levelını hiç bozmadım, kendi karakterleri istedikleri gibi gelişsin diye ama kötü mü yaptım. Bi de oyunun interface tasarımı bok gibi olduğundan levellayasım gelmiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 aynen ya lvl atladıklarında üzülüyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 bu Tenacious March denen yerde güzel bir şey var dediler, bende ikinci bölümün başında gideyim dedim ama tarif edilen yerde bulamadım bölgeyi... oranın açılması herhangi bir şarta mı bağlı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Ya pitax da festivalde guzel vendorlar vardi. Event bitti, o vendorlar da yok etrafta. Bi daha bulamiyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 fenris said: arcane trickster la koyuyosun. gerçi kurallara göre at olmaya gerek yok sanırım. aman neyse arcane trickster ın olayı o işte. Iste abuk subuk her classi koyarsan bi kensai mage vakasi ile daha karsi karsiya kaliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Sehir icin ufaktip veriyim. Military i hizli levellayin ki warden acilsin erkenden. Bende gec acildi, su an warden d20 +4, herifin karsisindaki sorunlar 25dc . Bu sekilde olunca Stabilite ski tutuyo cunku bi sekilde. Adamlari 1000bp lik emekli ikramiyesiyle anca toparliyosun ama o bile kesmiyo warden gorev yapamadigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Bende de ayni. Warden i toparlayamadim bi turlu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 NPC yancıların class dağılımına göre optimal main ne şimdi bu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Ranger veya druid/mage en iyi classlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar