Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. deprem [Antalya]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayda yine hissetmedim ben?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
birden patlamassından cok daha iyidir evet.Dogru sölüyo yani fazla sallanmadım ama artık bünye direk hissediyorum en ufak sarsılmayın 10 ve 11.katta oturmamın etkiside büyük tabi[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 30 Ocak 2005 18:33 tarihinde demiş ki:
birden patlamassından cok daha iyidir evet.Dogru sölüyo yani fazla sallanmadım ama artık bünye direk hissediyorum en ufak sarsılmayın 10 ve 11.katta oturmamın etkiside büyük tabi

10. ve 11. katta otursam hiç tırsmam heralde, belli bir kat sınırını aştıktan sonra iş yukardakine kalıyo çünkü =)[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
kandillide acıklanmamı$ daha $iddeti.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 30 Ocak 2005 18:35 tarihinde demiş ki:
10. ve 11. katta otursam hiç tırsmam heralde, belli bir kat sınırını aştıktan sonra iş yukardakine kalıyo çünkü =)

nie hacı çatıya kaç en azından üstüne çökmes bişe... atlama da ne yaparsan yap

Ama tırsmam demişsin, yukarıdakine bazen güven olmaz tedbirini al yani tırs bence, ama panik yapma...[signature][hline]Non vertem eram vivus, morientes tua mors era... Vita est morte!

BaRBaRiaN [DeV]
Mesaj tarihi:
bina yıkılmadan yüreğime inecek ya bunda da kurstaydım derprem oluyo dedim bana baktılar deprem oluyo diyip ders i bitirip kaçtık .. korkuyorum..pf.
Mesaj tarihi:
Antalya ya bir şey olmaz - Arapsuyu civarı hariç orası tamamen bataklık - .[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
Antalya falezler üzerine kurulu bana göre depremde pek birşey olmaz ancak cok siddetli bir fırtına selle birlikte cok buyuk felaket yaratır.Bu arada bende hissetmedim lara tarafındaım ama zaten merkez antalya diilki ilçesi sadece.[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir...
Mesaj tarihi:
O kadar çok deprem olioki trt nin teletex ini açin orda olan tüm depremler yaziyor. Bakin ne kadar çok olduğuna inanmaycaksiniz;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
ben bişi anlamadım[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
  • Yeni Oluştur...