Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 gamers çok iyi gidiyor. dlc muhabbeti çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Gitmiyor, bitti. 12 bölüm. Animenin adını hakeden tek bölüm bu oldu yalnız. Bütün sezon 11 bölüm boyunca alakasız rom-com a abandılar gaming e çok az değinerek. Animeyi gaming muhabbeti üzerine kursalar çok daha iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 ballroom bi değişti ama güzel izletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 neleri beendiniz neleri izliyek şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Ben de bekliyorum şöyle genel bi değerlendirme postu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Masterpiece Tier: Made in Abyss - Sezonun en iyisi, her yerinden kalite damlıyor. Lighthearted başlıyor diye çocuk animesi filan diyip geçmeyin Madokanın 3. bölümündeki haline dönersiniz. Çizimleri müzikleri ortamı kurgusu filan herşey mükemmel. Diğerleri: Kakegurui - iwatchitfortherapeface.jpg Ballroom e Youkoso - Buna da competitive dancing ne lan diyip geçmeyin, çok iyi. Fate/Apocrypha - Bi Fate/Zero veya Unlimited Budget Works kalitesi bekleyince hayal kırıklığı oluyor birazcık ama yine de Fate işte. Her türlü izlenir. Princess Principal - Muhteşem başladı gerisini biraz zor getirdi, kalite olarak inişli çıkışlı olsa da bayağı iyiydi. Sezonun en iyi OPsini koymadan geçmeyelim tabi. Yuki Kajiura/10 https://www.youtube.com/watch?v=uQ7QK6aoHGQ Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e - Yahari kadrosu Ansatsu Kyoushitsu okulunda gibi birşey. Bu da baştan çok umut vaadedip deliverlayamayanlardan, o yüzden biraz puan kırıyorum ama genel olarak iyiydi yine de. Gamers - Çok eğlenceliydi bunu da çok sevdim, tek eleştirim romcom a ağırlık vermişler hep, gaming konusu bayağı gölgede kaldı adının hakkını veremedi. Ama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Yüreğine sağlık kardeş +rep. Made in Abyss ve Gamers bakıyorum. Kagekorkekokieokori'nin ilk bölümü izlemiştim konusu çok yetersiz geldi bana. gg wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Nasıl yani? Kakegurui en yeterli anime filan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Kumar okullu olan değil mi o ben mi yanlış hatırlıyorum? Hiç tarzım değil ya benim. İlk bölümden yola çıkarak konuşuyorum tabi hep. Masa başında tripten tribe girmelerini izleyemem yani, öyle bir izlenim aldım ilk bölümden asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 http://kageurufu.net/imgur/?a/UwlU3 yaz sezonu animeleri için review. daha önceki sezonlar için; https://www.reddit.com/r/anime/comments/6tt5an/animepalettes_guide_to_summer_2017_chart_and_gifs/dlnb5iw/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar