kuzu88 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 1 aydır kesmediğim sakallarla okula gitsem hacdan yenigeldim desem inanırlarmı hazır Akp dönemi :P[signature][hline]Ay'a baktım beyaz Kız'a baktım Beyaz cebe baktım para az anladım ki Bu kız yaramaz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Hic haz etmem ne öle kardeşim çıkanı war çıkmayanı war alla alla kesin sakalınızı ilk günden ayıp ayıp[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 abi rakıcı şarapçı gibi okula gelenler var bir de karizma olduklarını mı sanıyorlar nedir sinir olurum =)[signature][hline][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Resimlerim || [i] Birşey yazın yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: kuzu88, 06 Şubat 2005 20:45 tarihinde demiş ki: hazır Akp dönemi :D[signature][hline]http://free.hostdepartment.com/h/haberler/images/ataturk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sence "çıkmayan öğrenciler utanmasın" diye mi yoksa "disiplin (!)" içinmi sakalsız gitmek zorunda lise öğrencileri? sakalımla saçımla uğraştıkları vakitlerde soru çözseydim boğaziçine girerdim (hadi ordan :-) )[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28 Hüsamettin Invul Tanker LvL 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 okulu bilmediğim için bişey diyemem...bizim müdür olsa atatürkçü gençlikten girer alakasız konulara dalar sonra yine atatürkçü gençlikten çıkar, sonra da saçı sakalı olan herkesi topluca berebere gönderirdi her tatil dönüşü aynı olay tekrar ediyor XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ben gidiyorum kimse de karışmıyor, arada "kes o sakalı" diyorlar ama "he peki" diyince uzun süre lafı geçmiyor =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 siyasi ögelere yer vermen hoş değil... ayrıca gitme :) bende gitsemmi acaba dedim de zaten annem bırakmaz ki tutturur kes şunları diye :D:D[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Faint yoksa sen bizim okuldan mısın ? d:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Topiğe anlam veremedim ben... Sakalım war artistliği flnmı bu... Sakalınmı war? Derdin war.. Bu kadar kardeşim... Ben lise döneminde çantamda traş bıçağı saklardım.. Buda güzel bir yöntemdir..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: kuzu88, 06 Şubat 2005 20:45 tarihinde demiş ki: 1 aydır kesmediğim sakallarla okula gitsem hacdan yenigeldim desem inanırlarmı hazır Akp dönemi :P kesmeni tasfip ederim ben 4 5 kere sakal yüzünden disipline gittim[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bence de kes...Üniversitede herşey serbest kebap...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 acayip üşendim kesmeye off off alışmıştım walla :d[signature][hline]Ay'a baktım beyaz Kız'a baktım Beyaz cebe baktım para az anladım ki Bu kız yaramaz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: HymnOfChuck, 06 Şubat 2005 20:49 tarihinde demiş ki: Faint yoksa sen bizim okuldan mısın ? d: walla olabilir. hangi okul?[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: CrayTotem, 06 Şubat 2005 20:50 tarihinde demiş ki: Sakalım war artistliği flnmı bu... Bunun ne gibi bir artistiği olabilir ki =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ilkokul[signature][hline][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Resimlerim || [i] Birşey yazın yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ahahah Üsküdar Fen'de bi Soner Hoca'mız vardı süper adamdı azıcık sakal bıyık vs görsün odasındaki kutudan bi permatik verip tuvalete yollardı sulu köpüksüz traştan sonra da kolonya dökerdi ahahah sonra sınıf temsilcileri toplantısında ufak sınıflardan bi eleman traş için köpük istemişti okul yönetiminden ahaha ne günlerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Spidee, 06 Şubat 2005 20:52 tarihinde demiş ki: Bunun ne gibi bir artistiği olabilir ki =) Topic mantıklı gelmedide =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 şimdi kesmeden gitsem beni kenara çekseler azarlasalar ben desem hacdan geldim hoca dese banane sonra milli eğitim bakanlığı zaten olay çıkarmaya hazır bn desem imam hatipleri kapatmasalardı ............... kaos çıkardı ülke bölünür walla[signature][hline]Ay'a baktım beyaz Kız'a baktım Beyaz cebe baktım para az anladım ki Bu kız yaramaz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bizim okulda olsan makasla girişirlerdi söyliyim:) okul yönetimine bakar bu biraz. benim çenede hafif var sakal, onu da göreceklerini sanmıyorum heh bence riske girme, kırp o sakalları.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kes işte hiç stres yapmaya degmez bişi diceklermi diye ki dicekler yani fantezi olur gitmek o şekilde...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bizim okulda hoca sınıflara elince jiletlerle giriyo sakalı olarlara veriyo bi tane yolluyo tuvalete :D[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Abandoned, 06 Şubat 2005 21:01 tarihinde demiş ki: bizim okulda hoca sınıflara elince jiletlerle giriyo sakalı olarlara veriyo bi tane yolluyo tuvalete :D bizde de öyleydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 uniye sakla hevesini[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Of beni felsefe hocasi git bakkaldan jilet al, sakalini kes tuvalette oyle gel diye atmisti siniftan. Sakalimla birlikte suratimi da kesip kan revan icinde gelmistim sinifa. Korkmustu kadincaaz.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar