Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lactating Nipples

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pembeli night elf gibi hehe =)
Ya ben de hep öldürdüğüm taurenler üzerinde skinning kullanmak istiyorum ama olmuyor =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Mesaj tarihi:
Bu arada dikkat ettim 2si de tauren bunların, kızın da kuyruğu var =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 08 Şubat 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
Bu arada dikkat ettim 2si de tauren bunların, kızın da kuyruğu var =)

mantıklı aslında ben kızı kedi sanmıştım :D[signature][hline]Retail'ede bekleriz..
Mesaj tarihi:
Güzelmiş :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 08 Şubat 2005 20:52 tarihinde demiş ki:
Pembeli night elf gibi hehe =)
Ya ben de hep öldürdüğüm taurenler üzerinde skinning kullanmak istiyorum ama olmuyor =)

bende hep night elflerin kulaklarından yemek yapıp hayvanıma yedirmek ısterdım ama olmuyo[signature][hline]Omam El-Kayed [Desert Fighters]....

Capt. Ferrowich [HorseLords]....
Mesaj tarihi:
ilginç abi benim de en büyük vahşet hayalim şey

Ogrimmardan Thunder Bluffe şöyle Sağlam bir ip geriyoruz tamam mı?
ardından alıyoruz 10000 tane night elf kulaklarından çamaşır asar gibi o ipe asıyoruz. night elf değil her elfe bunu yapmak isterim drizzt hariç ranger o :D[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hehe her horde a lazım bi elf :P
thrall bızı kasabaları ziyaret ettıgınde ona kırmızı halı niyetıne elf derisinden yapılma ünlü Barrens halısı sermek de hayallerimin arasında[signature][hline]Omam El-Kayed [Desert Fighters]....

Capt. Ferrowich [HorseLords]....
Mesaj tarihi:
cok kaptirmayin kendinizi sonra haberlerde internette satanizm , oyunlar cocuklari katil ediyor gibi $eyler duymayallim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
  • Yeni Oluştur...