proutsmou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 yazılım geliştiricisi olmak istiyorum. hadi diyorum başlayayım bir yerden. indiriyorum tutorial'ları, bi kaç eğitim pdf'ini. adım adım gidiyorum. içerik nedir? klasik değer atamalar, int-float hedehüde. aritmetik işlemler. println. hello world. biraz ileri gidiyoruz kullanıcıdan değer alma, hop karesini gösterme. for döngüsü, switch-case, if. efendime söyleyeyim duruma göre pointer, hemen oralarda diziler dahil oluyor işe. fonksiyonlar. ve tutorial, pdf, kitap, youtube serisi BİTTİ. ne olacak şimdi? bir sonraki adım ne? bir kere ben bir dili bu seviyede bildiğimde ne kadarını bilmiş sayılırım? bir dili giriş seviyesinde bilmiş sayılır mıyım? giriş üstü sayılır mı? ne aşaması bu? cv'ye yahu birader ben bu java dilini biliyorum, java developer'ım diyebilmek için ne kadar daha ileri gidilmesi lazım, daha da önemlisi nasıl gidilmesi lazım? hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 bitti dediğin izledin bitti mi yoksa öğrendiğini uyguladın yaladın yuttun bitti mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proutsmou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 bingildak said: bitti dediğin izledin bitti mi yoksa öğrendiğini uyguladın yaladın yuttun bitti mi şu ana kadar gördüğüm her şeyi öğrendim. uyguladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 internete what should senior java developer know fln yazarsan çıkar sen sadece dilin core kısmını öğrendin biraz, daha öğrenmen gereken birsürü teknoloji var, java'ya ve yazılıma dair. web servisler, pattern'lar, spring, hibarnate, vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 learning path. aradigin sey bu. hangi dil ya da teknoloji ustune calisiyosan gidicen google'a, x learning path yazican, bakican nasilmis, nerden yurumek lazimmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 oop eksik ve dil ogrenilmez, once programlama ogrenilir sonra framework veya library ogrenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Algoritma OOP Design Patterns Ardından dil spesifik konulara geçebilirsin: Java - Hibernate .Net - MVC Core , EF Javascript - AngularJs , Typescript vs gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 kuru kuru kitaplar alip ögrenmek cok zor ve skici. uzun yillar sonra anca tahammül edip "hassktir cok mantikli lan" dedigim kitaplar okudum. sana tavsiyem, kendine problem cikartmak ve onu cözmek. yazilim gelistirici (veya programci)nin görevi problem cözmektir. sana en basitinden problem vereyim: ben bi dvd kiralama sirketi actim fakat kime ne filmi verdim, kac paraya verdim, kac günlük verdim defterde tutuyorum. birisi filmini geri getirdiginde defterde ara dur bi dünya vakit kaybi. bana bu problemi cöz aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 internetten guideler ve tutoriallar takip et. en temel konseptleri ogrendikten sonra, sectigin dilde ufak projeler yap. zaten tutoriallarda boyle yaptirir. mesela php ogreniyorsan temellerini ogrendikten sonra basit blog projesi yaptirir, o sirada bir cok seyi ogrenirsin. onun otesinde iyi tavsiyeler verilmis zaten threadde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar