Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Oldu olucak muhursuz wild decklerde gecerli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 ben içmeye başladım gruptan müsait varsa sarhoş anımda yakalayabilir beni bu gece sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Ben Axedice a basıcam paraları. Umarım face decklerle kafanızı gözünüzü kırar. Ben yokum diye turnuva çirkinleşsin istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 yav said: ben içmeye başladım gruptan müsait varsa sarhoş anımda yakalayabilir beni bu gece sfd Ben de içiyorum qnq kadıköyde gel birlikte içek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 mulgear6 said: yav said: ben içmeye başladım gruptan müsait varsa sarhoş anımda yakalayabilir beni bu gece sfd Ben de içiyorum qnq kadıköyde gel birlikte içek ulan madem böyle bişey vardı geleydim telefondan yapaydık maçları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 quixef said: Quixef 1 - 3 Spark Şunu kendiniz yazsanıza sayfaya bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 mulgear6 said: quixef said: Quixef 1 - 3 Spark Şunu kendiniz yazsanıza sayfaya bi zahmet Lan ayıp be aç geçen turnuvada tuttuğum Google Sheetlere falan bak az emek yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 niye amelelik yapsın 3. parti eleman maçını oynayan yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 yavz0r - Lethekun: 3-2 turnuva sayfasından uğraşmak epey amelelik gibi yalnız, mulgear 2 editle hallediyodur uğraşmayalım biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 bana kolay değil abi ben de orda class seçiyorum o yendi bu yendi diye giriyorum teker teker :D hepiniz kendi maçınızı girin lütfen bu arada +1 geldi adil olsun diye 2. gruba seedledim onu da bracket kayboldu etti olabilir bi sıkıntı çıkarsa söyleyin bana düzeltirim +2 daha bulursak aslında tüm gruplar dengeli olucak da neyse b grubuna yeni gelen arkadaşın btag Kayzum 11229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 neyse ben daha rahat halledebiliyomuşum sanırım sfhsdfh AMA YİNE DE GİDİP KENDİ SKORUNUZU KENDİNİZ YAZıN PLX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 mulgear aka "never t2 dirty rat again" vs yavz0r : 1-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 NEVER AGAIN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 ben yanlışlıkla ok dedim sanırım 0-0 kaldı yada beceremedim sdf.a grubu sugarfree 3-0 silverhawk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 İtiraz etmiş görünüyodun maça düzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 maç sonuçlarını girmek için karşı tarafın ban yapmış olması gerekiyomuş lütfen herkes boş bi vaktinde girip kendi maçlarında karşı taraftan random bi class banlayabilir mi? böylelikle her maçın sonucunu benim girmem gerekmez orda yazılan classlar grup maçları için geçerli değil ekleştikten sonra maçlarınızı oynamadan önce birbirinize 4 class söyleyip 1 tanesini banlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 ben bu aksam oynayabilirim sanırsam konusuruz grup 4 le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Ayın 10una kadar hiç maç yapmamış insanlar 3-0 yenik sayılıcak. O yüzden 10una kadar en azından maç yapın mutlaka. Derseniz ki ben tüm rakiplerimi ekledim umursamadılar yazın buraya Özellikle c grubu Rezilsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 gurup 3 de olum sessizligi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 bu hafta sonu tamamlamaya çalışıcam maçları, çok özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Tamamlamak zorunda değilsiniz de aktivite gösterin en azından 1-2 maçınızı oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 grup 3 ile 4 eglenceliymis bizim grupta iyi gerçi ( ozcan ) grup 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Spyro : 3 axedice : SIFIR adam ezdi üstümden geçti seksledi bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 haci oynamayi bilmiyorsan oynama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 hakkini veriym ya ilk 2 oyunda baya sanssizdi adam, yoksa kazaniyordu.. birinde leeroy topdeckle kazandim (kendi silahiyla vurdum onu :P).. 2. oyunda da pirate ile ilk 8 tur silah cekemedi :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar