Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Glory isimli 130milyon oyunculu oyunda savaş tanrısı olan genç takımının kumpasına düşüp hem oyundan hem takımdan eleniyor.pro oyun hayatından ayrılıp saçma sapan gezerken internet kafede yönetici pozisyonunda yeni açılan serverda 0'dan bi karakter açıyor. eheuh çok cheesy ama beğendim ben fena değil gibi şu an 4 bölüm mevcut. https://www.youtube.com/watch?v=3arFUIyA3l8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 seslendirme "ışan şan şou, şi şı şu oşou" diye gitmiyor olsa izlerim de çin yapımları kulağımı tırmaladığı için zileyemiyorum yoksa tam kahvaltı ederken falan izlemelik yapmışlar eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 mandarin rahatsız ediyo birazda aksiyon yüksek olunca çinçongları çok duymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 çok fazla konuşma olmuyor neyse ki çok katlanmıyoruz çinceye. özel güçler dünyayı kurtarma olmadan da mmo çekilebiliyormuş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 olm bu nası konu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Evet konuşmalar tuhaf, ama o biraz Japonca seslendirmeye alıştık diye, yoksa ilk dinlediğimiz zaman japoncayı da böyle yadırgamışızdır herhalde :p (Tabi bir de japonya kalitesinde seiyuu sektörü olmadığı da bariz) Çin animelerini genelde 1-2 bölümde dropluyorum en fazla, sarmıyor. Çoğu tırt, pek beceremiyorlar bu işi. Ama bunu sevdim, bayağı güzel yapmışlar bu sefer. Yavaş yavaş gelişecekler işte. Birkaç seneye sağlam yapımlar görebiliriz bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 hikaye bize çok hitap ediyor ama kulağım kanadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 hayır abi çincenin ayrı bi saçmalığı var sürekli ağlıyolar gibi konuşuyolar ağızlarının ortaına vurasın geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 en rahatsız edici şey herkesin ismi Xin olduğu için hiç bi karakterin ismini öğrenemedim bide gözümüze sokmasalar bu kadar mcdomalds iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 japonca olmadigi icin izlenilir ya. cok sakat dil japonca. adamin kafasini sisiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 10. bölümü izledim,çince hala zor asfd altyazılarda bi doğru değil sanki bazı şeyleri anlamıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 STVde lvl30ları bile kesemez lan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 0 beklentiyle izledim, 4.bölümden itibaren alıştım. Oynadıkları oyun da ne tatlıymış; arenada ortaya item/para koyup duel atmaca, klasik target bazlı yerine yöne yetenek/büyü kullanmaca, rastgele pk yapabilme falan. biz hala dönüp dolaşıp wow oynayalım, neyse girmeyeyim şimdi o konuya. peki ya ana karakterin e-spor kariyerinde sponsor istemiyorum diye takılması ama mcdonalds'ın animeye sponsor olması ve her bölümde cips/dondurma falan yemeleri (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Gereksiz drama yok. İyi gidiyor. Çince olması biraz sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 izleniyor ya alışıyorsun biryerden sonra batmıyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 BabacumMostors said: seslendirme "ışan şan şou, şi şı şu oşou" diye gitmiyor olsa izlerim Jaegerjaquez said: hayır abi çincenin ayrı bi saçmalığı var sürekli ağlıyolar gibi konuşuyolar ağızlarının ortaına vurasın geliyor Çok doğru. Bütün bir millet kendi dilini emmeye çalışıyormuş gibi kelimeleri ağzından çıkaramadan konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 BabacumMostors said: seslendirme "ışan şan şou, şi şı şu oşou" diye evet olmuyor uymuyor. mandarine gore anime ve dublaj tarzi gelistirmeleri lazim. japon animelerinin kullandigi teknikleri kullaniyorlar duygulari, olaylari ve ortamlari vurgulamak icin, mandarin cok farkli oldugu icin uymuyor. uzun suren bir sahnede arkadaki cince vurucu cumle cok kisa kaliyor vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 çok güzel developladı valla beklentimin çok çok üstüne çıktı her türlü element var slice of life su mucheng <3 karakteride çok güzel işliyorlar 4-5 bölüm önce eng sub çıkmıyo diye droplamıştım ama mandarin bilen eleman buldum projede çeviriyor :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 ending niye korku filmi gibi başlıyor onu çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 s2 gelmiş bu arada studyo farkli cizimler falan değişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 gelen ova sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 değil direk s1in bittiği yerden devam ediyor çizimler değiştiği icin kim kimdi zor oluyor hatırlamak tabi sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Benim bulduğum 3 bölümlük ova. Sezon 2 sini göremedim. Merak ettim şimdi. Anidb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 3 bölüm bittiği yerden devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 OVA değil, ONA, Net Animation. İlk sezonu da öyle çıkmıştı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar