dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 her zaman ki gibi fail sin sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Beşiktaşlı göremedim laf atacak en yakın o vardı hsjsjs üstüne alınacaklar biliyor kendilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 ff açık kalmış iki kanattan da liebe down liebe down :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 escape said: Liebe said: ahahah eski derbi başlıklarına baktım en az 47 sayfa konuşulmuş topikler bir de buna bak 6 sayfa sdsfd DÜNYA DERBİSİ Ya abi siz nesiniz ya hdkdjdj şurda 2 yıldır bir şey oldunuz da.... ya neyse boşver az objektif ol sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta sarı lacivertli ekibin kaptanı Volkan Demirel'e fırlatılan telefon işte böyle görüntülendi. http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/goruntuler-ortaya-cikti-volkana-atilan-telefon-40436626 Telefonu fırlatan yargılanmalıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 dava acarsin davada hayraniydim kendisine ulasabilmek icin firlattim beni geri arasin diye der.. gecer gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar