Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61bLKZPpBzL._SL1181_.jpg http://i.hizliresim.com/4PO5NQ.jpg Alet şu, 1.5 sene önce almıştım. eğitim başlayınca zaten gerçeğini alacağım elime diye simulatorden de soğudum ki son 3-4 aydır logitech 3d ile oynuyordum. 2 aydır falan zaten oynamadım da. TR fiyatı 500 civarı, amazondan 400 civara getirtilebiliyordu en son. orjinal kutusu duruyor halen ve onunla göndereceğim ben de. bayağı temiz. ps3 desteği de var ama ps4'ü bilmiyorum. 300TL'ye patiye salarım. edit: bendekinin fotoyu çektim üşenmedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 bi tur versene xplane 11 oynim bununla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 sdfa satılmazsa bi gün vereyim şirinevlerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 şirinevlerde işimiz bitti bizim :D marmara parkta buluşuruz ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 duvardaki mermi izleri?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 alet ateş ediyo diyor işte alın (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 o yandaki rafı oradan söküp biraz daha sola çektim dolap gelince, sonra alçılayıp boyamaya üşendim tekrar kaldı öyle asdfdsaf @Catze haydaa dur hallederiz satılmazsa asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 500'e falan T16000M ve FCS throttle alınıyor, çok bu fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 200'e alırım hemen + yemek ısmarlarım. babama hediye edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 "roket adam" said: 200'e alırım hemen + yemek ısmarlarım. babama hediye edicem kutu boşalt hacı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar