sadlover Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Thanks for your e-mail. Thanks very much for getting in touch with us. Sadly, we would be unable to open your game order and send you your Key Code. As we are a UK Retailer, so we must post out an order that has been paid for. This is part of our agreemnet with the various Games and DVD suppliers. Sorry for the bad news! You may need to cancel you order with us and find another site that may be able to help you. No payment has been taken from your card just yet. We can only take a payment when the stock comes in and is ready to ship. Most of the major suppliers send their New Release shipments to us a few days earlier than the actual release date. This allows us to ship out the orders just before the release date (providing we receive authorisation from your card company in time). So payment could be taken a few days before the release date (11th February 2005) if the shipment arrives early. Once shipped, most First Class Airmail parcels arrive in Turkey within 7 - 14 working days of shipping. Depending on your local Postal Service and Customs Department. If a parcel fails to arrive within this time limit. We would treat this as a lost parcel. We could either arrange a replacement order, or issue a refund to your card. I hope this helps? In the meantime, if you need any further help or information, please get back to me. [sordugum sorular 1-kutuyu acıp bana keyi yollayabilir misiniz? , 2-turkiyeye oyun tam olarak ne zamanda gelebilir? , 3-11 inde mi yollanacak yoksa daha önce mi?, 4-postada kutu kaybolursa ne olacak? - gelen cevaplar 1-hayır çünkü uk deki yasalara göre parası yollanan seyi acmadan oldugu gibi yollamak zorundayız 2-7-14 gün arasında gelir 3-11 inden biraz once yola cıkabilir (1-2 gün once herhalde) 4-kutu elime ulasmazsa bi daha yollayabilir yada kredi kartına geri ödeme yapabiliriz] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 7 günden erken gelseydi ilginç olurdu zaten.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Benim de buna benzer bir mesajlaşmam oldu ve bunun üzerine İngiltere'deki tanıdıklara yolluyoruz işte. 11'inden de önce ulaşır onlara dedi adam.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Preorder yaparken, 7-8 days at most yazıyordu, şimdi 7-14 gün + kendi posta işletmemiz mi oldu? Afferin aaafferin![signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 zaten herkes geç geliceğini biliyor yani ümitlenme :) nerden baksan eline geçmesi 20sini bulur heralde[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yakinda sendit.com.tr acilirsa sasmamak lazim adamlarla baya ahbab olduk :)[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hi Melih Thanks for your e-mail. All of our orders are sent out by normal airmail, we would generally allow up to two weeks for an order to reach you in Turkey. We can organise that this item is sent by registered post but there is an additional cost for this. This would not guarantee that the item would reach you any quicker but would require a signature on delivery. Unfortunately we are not able to e-mail your CD Key to you before the item is shipped out. Kind Regards Louise -- Louise Blair, Customer Care www.sendit.com - entertainment to your door eheh bu arada adamla kanka oldum artık ::) abı adamlar 7 gunde zaten ucakla gelıyo orda ıstanbul yada ankara sonra gumruk ordanda bızım ptt alıyo adamlar haklı yanı hadı 3 gun de gelse buraya bızdekı olaylar uzar bu arada yukardı maılde cd-keyde ıstemısdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadlover Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 loiuse paulden daha sogukmus paul bi opmedigi kaldı sarılıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Sendit.com.tr açılırda şirketin başına türk bir yönetici geçerse işin boku çıkar türkiyedeki alışveriş sitelerine benzer onlarda[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: sadlover, 08 Şubat 2005 15:10 tarihinde demiş ki: loiuse paulden daha sogukmus paul bi opmedigi kaldı sarılıp :) hahahahahahahaa :lol: gözümden yaş geldi vakti zamanında gamestop.com'dan bir oyun istemiştim ups ile göndermişlerdi kargo pahalıya gelmişti ama 3 gün sonra getirmişlerdi. bunda kargo ne kadar ki? 20-30 dolar birşeyse 7-14 gün abartı bir rakam değil.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadlover Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kargo 1.5 pound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hi Ilke, Thank you for your e-mail. I see on both of the accopunts that you mention that you are having the games shipped to England for the day of release. We expect to ship these several days before release so you should have the keys in plenty of time at the UK address. I do appreciate the need tohave the kwy on the date of release so that you do not start at a disadvantage! I trust this is to your satisfaction. Please let me know if I can be of any further assistance. Kind regards, Peter Haha ben de peterla kanka oldum =) Bold cümleye bakın allaşkına euhehue[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tangerine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ptt ile evimize gelecekse, diyelim evde yokuz kapının önüne mi bırakıyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hayır :) Kapına bir not bırakıyorlar bildiğim, gelin alın diye. Ama nereden alıyoruz o durumda, bir fikrim yok..[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hi Melih tumer, Thanks for your e-mail. We will attempt to bill your card once stock arrives in, this will happen within the next 24 hours. It may take 2-5 working days to obtain payment clearance from your bank but once we receive authorization from your bank the order will ship. If we have any problems we will be in touch via e-mail. Do get back in touch if you have any further questions/enquiries. -- Colin Porter, Customer Care www.sendit.com - entertainment to your door hade hayırlısı 24 saat[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 İyi güzelde kimse türkçe karakter işini sormamış :) acaba türkçe karakter kullanmamız yada kullanmamamız bi sorun olurmuki ben kullanmadım şahsen. Ama kullanan arkadaşlarım var oyunu elimizde göremezsek üzülürüz bayağı :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadlover Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 arkadasım turkce karakter kullanmıstı mail atıp duzelttirdi karsı tarafta bu duzeltmenin baya iyi oldugunu soyledi bilginize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Sizce bir sorun çıkarsa (ki çıkmaz inşallah) düzeltme zamanımız olur mu?[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bence olmaz bana olmaz gibi geliyor ama soruna bağlı?[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Penthesilea, 08 Şubat 2005 15:02 tarihinde demiş ki: Benim de buna benzer bir mesajlaşmam oldu ve bunun üzerine İngiltere'deki tanıdıklara yolluyoruz işte. 11'inden de önce ulaşır onlara dedi adam. Ben de bu arkadaşına yollatabilirmiyim oyunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 [Bu mesaj tom tarafından 08 Şubat 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 KK kabul edilmemesi gibi?[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Gangren, 08 Şubat 2005 16:25 tarihinde demiş ki: Hayır :) Kapına bir not bırakıyorlar bildiğim, gelin alın diye. Ama nereden alıyoruz o durumda, bir fikrim yok.. ilgili adresi ve tel numarasini o not a yaziyorlar :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar