Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox Çilesi

equable

Öne çıkan mesajlar

evet firefoxun fontlarında bir abukluk var ama ayarlanabiliyordur diycem bu seferde diğerleri çok küçük olur vs. Firefoxda sevdiğim şeyler bi tab olay aşağısını gereksiz doldurmuyor, birde sayfaya ulaşamadığı zaman mesaj verip orjinal sayfada kalıyor, o sinir bozucu the page can not be displaye dhede hödö sayfası çıkmıyor karşına[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Sosyal ağlarda paylaş

ilk başta internet sexplorer koycakmışlarda sonra bu işin cok tilkice bişey oldugunu anlamışlar sonra da bu tilki akıllarında cok yanar döner bişey olmuş ve en sonunda ortaya Firefox çıkmış[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Sosyal ağlarda paylaş

sonra demişler biz bukadar komiğiz bari godzillayıda mozilla yapalım tam olsun.
mozilla firefox.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Krusty-, 08 Şubat 2005 03:31 tarihinde demiş ki:
sonra demişler biz bukadar komiğiz bari godzillayıda mozilla yapalım tam olsun.
mozilla firefox.

yaaa işte öyle[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Sosyal ağlarda paylaş

Fontlar baaya iğrenç ayrıca bu konuyu keşke D&Y ye açsaydın[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
ben yaptırmadım ama acımıyo.

İşte Ben!!!

asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin
ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz
Sosyal ağlarda paylaş

bunun çileyle felan alakası yok
kötü kodlanmış sonuçta default tema
oky'nin temalarında hiç sorun yaşamıyorsunuz, mozillayla gayet uyumlu o temalar.

abuk sabuk kodlanmış sitelerde tabii sorun çıkartacaktır.
ancak büyük ve tanınan sitelerde hiç sorun rastlamıyorum
misal google.com, gamespot.com, blizzard.com, worldofwarcraft.com ...

dediim gibi default temadaki fontların büyük olmasından rahatsızsanız oky'nin temalarını seçin.
ben her iki duruma da alıştım bir problem yaşamıyorum[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Firefox güzelde bir kaşık suda boğacağım İndirme Yöneticisini bıktım ya... 84 MB indiriom 42 MB da takıldı kaldı pff :([signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Firefox Kullanın

[Bu mesaj asinanyavuz tarafından 08 Şubat 2005 17:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
asinanyavuz, 08 Şubat 2005 17:56 tarihinde demiş ki:
Firefox güzelde bir kaşık suda boğacağım İndirme Yöneticisini bıktım ya... 84 MB indiriom 42 MB da takıldı kaldı pff :(

evet ya firefoxta bu cok oluyor bı donuyo bı daha gelmıyo[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Sosyal ağlarda paylaş

amma çok tarayıcı var ya maxthon , firefox, opera vs.vs. bence ie ya :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
Offf baya uzun bu ya..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
asinanyavuz, 08 Şubat 2005 17:56 tarihinde demiş ki:
Firefox güzelde bir kaşık suda boğacağım İndirme Yöneticisini bıktım ya... 84 MB indiriom 42 MB da takıldı kaldı pff :(
http://www.flashgot.net/whats tıkınız efenim buna sonra yüklemek istediğiniz dosyaya alt click yapınız flashgetle indirin.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...