Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar tavsiyesi vol.12435

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi senelerdir sürekli laptop kullanıyorum oyun oynamayı dışarıda veya arkadaşlarla gerçekleştirdiğim için ancak tabi hiç bir zaman tam performans alamıyorum aldığım laptoplardan. Şu an da 5000 tl bütçe ayıracağım ve gaming laptoplardan mı alsam yoksa bilgisayar mı toplasam kararsız kaldım. Laptop olarak bir kaç tane link vereceğim aşağıda onları düşünüyorum ancak kasa toplamak konusunda çok uzak kaldım 12 senedir laptop kullanıcısı olduğum için önerilerinizi bekliyorum.

1

2
Mesaj tarihi:
aynen öyle birşey yapsaydım keşke toplama başlığına baktım mesaj atsam muhabbet arasında kaynar kesin bilgisayarım yok arkadaş aciliyeti var
Mesaj tarihi:
Oyun oynamak amacım ama genelde dışarıya filanda çıkıyorum laptopla o yüzden laptop mu alsam yoksa kasa mı toplasam karar veremedim kasa toplayacaksam da tavsiye lazım ayrıca laptop içinde tavsiye lazım şu linkler haricinde öneri varsa eğer
Mesaj tarihi:
Evinde buyuk masa ve sandalye koyacagin, rahat rahat takilacagin yerin var ise ve is yuzunden ya da paso lan partye katilman gerekmiyorsa masaustu her zaman daha iyidir.
  • Yeni Oluştur...