Aduket Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 turknet baglattim ama vdsl destekleyen modemim yok :/ burada kimsede bosta kullanmadigi vdsl destekli modem varsa istanbul'da elden alabilirim. yarina kadar cevap gelmezse de artik teknoloji marketten alirim. tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 bedava verilmiyo mu modemler abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 maalesef: " Modem talep eden müşterilere modem ücreti 180 TL (KDV Dahil) olarak faturalandırılır, modem bedeli 12 ay boyunca 15 TL (KDV dahil) taksitle aboneden tahsil edilir. " ki zaten sozlesme onayi verirken modem istedigimi de belirtmeyi unutmustum. Esh said: bedava verilmiyo mu modemler abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Airties modem olucak bende sorunsuz çalışan 2 tane anteni var air touch ama vdsl varmı yokmu bilmiom bakmaya çalışıyorum modeline 150 ye mi ne almıştım emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 VDSL yokmuş ya model bunun eskisi olsa gerek http://www.airties.com.tr/products/dslgw/Air5343 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 bende olacak. eve gidince unutmazsam bakacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 hocam cok tesekkurler ama gerek kalmadi. sahibinden de ikinci el bir modem aldim, simdilik isimi gordum umarim bir sorunu yoktur. CthuLhu said: bende olacak. eve gidince unutmazsam bakacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 cok tesekkurler hocam, dusunmeniz yeter :) shippy said: VDSL yokmuş ya model bunun eskisi olsa gerek http://www.airties.com.tr/products/dslgw/Air5343 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Lazım olursa yazabilirsin tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 bana lazım bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar