kingpelvis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 öncelikle bilgisayar yeni içerisinde tozlanma olduğunu düşünmüyorum. hp pavilion gaming pclerden ama oyun içerisinde fanlar deli gibi çalışıyor. biliyorum soğutuyor ama ses çok rahatsız ediyor. external bir soğutucu alsam biraz rahatlatır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 rahatlatabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 onu benimde yapmam lazım ya, üşenmeyip bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 aletin ne kadar ısındığına bak external soğutucunun ne kadar soğuttuğuna bak eğer sonuç olarak hala sıcak oluyorsa hiç paranı harcama. oyun oynarken fanları yavaşlatabilecek kadar soğutacağını zannetmiyorum ben şahsen ama normal kullanımda işine yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 bingildak said: aletin ne kadar ısındığına bak external soğutucunun ne kadar soğuttuğuna bak eğer sonuç olarak hala sıcak oluyorsa hiç paranı harcama. oyun oynarken fanları yavaşlatabilecek kadar soğutacağını zannetmiyorum ben şahsen ama normal kullanımda işine yarayabilir. yok bilgisayar buz gibi oluyor oyun oynarken de fanlar cok ses cikartiyor iste. iste benim derdim benim fanlar yavaslasin o alet calissin da zor diyorsun sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 externalın etkisi baya düşük içindeki fanlara nazaran ama araştır yani ben yanlış bir şey aktarmayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 başlığı çalıyım yenisini açmıyım laptopum var bi tane fan sürekli çalışıyo (idle durumda bile işlemci 60 derecelerde) daha 4 ay önce temizlemiştim fanları komple ama bi daha temizledim geçen gün (zaten temizdi bu arada) şu an mesela bi virüs taraması yapıyo cpu 98 derece civarında fanlar temizse sıkıntı termal macunda olabilir mi? fanları temizlerken boruları oynatıp termal macuna sıkıntı yaratmış olabilir miyim? alıp yenisini süriyim mi napıyım? virüs vs diye düşündüm önce bişeyleri çalıştırıyo sürekli o yüzden böyle diye de 2-3 tane farklı programla taradım hiç bişey yok alette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 işlemci driver'larını güncellemeyi deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Laptop kaç yaşında, macunlamak gerekiyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar