marksman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 selamlar emektar bir kasam var, ihtiyar daşşaa corsair kasa altında görünmesede oyunda ki hırıltıları ve artan astımı ben buradayım diyor. orta seviye bir kasa toplayayım dedim. kısıtlı bütce ile rx 480 felan diye orta direk giderken kendimi gtx1070 ve i7 7700k nın içinde buldum. hatta biraz daha bekleyip gtx1080 mi alsam acaba diye düsünmeye basladım. arasıra -la olm napıyon sen desemde, ipin ucu kacırdık simdi.elimde i7 7700k, gtx 1070, corsair sıvı sogutucu, samsung 860 evo 500mb ssd var. backstab attıgım bütcemi %20 hp ile kurtarma yoluna gidersem, sistemin devamı olarak nasıl parcalar secmeliyim ? anakart olarak: gigabyte z270x gaming k5 646 tl sıfır gigabyte z270z gaming 7 aorus 1000tl sıfır psu alternatiflerim: evga 750 b2 sıfır 450tl evga 850 g3 sıfır 580 tl fsp hydro g 750w sıfır 570 tl (inventus) kasa olarak corsair 400c beyaz düsünüyorum 523 tl (inventus) ram olarak corsair dominator 4x4 16 gb 3000mhz 500 tl (iki aylık 2.el) corsair vengeance 2x8 16 gb 3200 mhz 580 tl sıfır gözlerinizi yordum kusura bakmayın. nacizane tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 sen backstab değil bildiğin ambush atmışsın bütçene (orta karar diye yola çıktıysan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 anakart konusunda sana kalmis derim, ben genelde iyi anakart alma taraftari oldugumdan biraz bonkor davraniyorum. psu eger 1070 kullanacaksan sli falan kasmayacaksan 750 yeter 2x8 ram iyidir digeri 4x4 fazladan slot harciyor. Onun yerine ilerde belki bi 16 daha takabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 her donanim thread'in kacinilmaz yorumunu yaziyorum bir kac ay daha bekle, ryzen 5 serisi ve amd vega geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 R5 bu ayın 11'i Vega da 18'i abi, birkaç hafta olarak düzelt istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 750G2 iyidir Anakartları incelemedim RAM olarak da 2x8 al, quad channel değil Kaby Lake'ler. Ne kadar çok stick o kadar potansiyel sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Bright said: R5 bu ayın 11'i Vega da 18'i abi, birkaç hafta olarak düzelt istersen :) vega yaza kaldi saniyodum:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 adam atatürkün bilgisayarını kurmuş anafartalarda savaşacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 mulgear6 said: sen backstab değil bildiğin ambush atmışsın bütçene (orta karar diye yola çıktıysan) öyle oldu. hic aklımda yokken 6k lara cıktık. hala ikilemdeyim. vazgecip elimdeki ürünleri satabilirim de acıkcası pek gaza gelmiyorum amd konusunda. herhalde fiyatlar düşer o yüzden bekle diyorsun ya da aynı paraya daha iyi sistem toplarsın diyorsun. öyle arada ahım sahım bir fark olacagını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Ambush tan sonra bu gidişle %20 den, sen o bütçeye Execute atarsın. Demedi deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Hemen hemen aynı durumdayım, o yüzden yeni topak açmayayım dedim. Kasa emektar, 2.5 - 3k TL civarında bir bütçe ayırdım. Sadece işlemci, anakart, ram ve SSD alacağım. Oyun olarak sadece Wow oynuyorum bilgisayarda. Belki arada BF falan oynarım yeni config yapınca. Birşeyler önerin abiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Patlat bi i5 6600, yanina cok pahali olmayan bir anakart Z170lerin ucuzundan olur Blerden olur falan. SSD olarak Samsung cok tercih ediliyor bir de sandisk. Ramini de 2 x 8 Gb cektin mi su anda var olan her oyunu oyle boyle goturur herhalde. Ekran kartina bagli olarak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Aynen. Senin iş kolaymis. Yeni anakartlar işlemciler çıkınca bir önce ki nesile güzel ucuzlama geldi. Sahibinden felan kovala amazondan alıp burda ki ikinci el fiyatina sıfır satanlar var. Benim anakart kasa ram psu kaldı, hala kararsızım. Akşamları eve gidince ekran kartınin kutusunu alıp dışk dışk yapiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar