Way Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Angel da sezon un son bolumu (yani dizinin son bolumu) haftaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Angel bitiyor ama spoiler yapmak istemiyorum ama ben beğenmedim şahsen tatmin edici bulmadım acaba siz nasıl bulcaksınız.[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 en sevmedigim olay angel in onlari yok edemeyiz onlar cok guclu vs demesi oldu kimdir bunlar ya nasi oluyoda yok edilemiyolar daha etkileyici bi son beklerdim angel a yakısır ne biliyim buyuk ortaklar kimse oraya gidilir onlar oldurulur wolfram&hart yok olur vs..yani bi dizinin finali sadece buyuk ortaklara ufak bi zarar verilerek bitmemeli..insallah bi filmi olurda orda yok edilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 eh haftaya angelın tukkanınıda kapatıyoruz . Geriye zaten pek bişi kalmıyo[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ben bu hafta son zannediyordum, iyi oldu =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Tekrar uyarımı yapayım son bölümü çok büyük umutlarla izlemeyin sonra hüsrana uğrarsınız.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 son bölümü nasıl bir umutla beklemiştin ki hüsrana uğradın ?[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bence bu sonu tekrar çekselerdi iyi olurdu ama şimdi belki film projesi falan olsa iyi olurdu adamlar kampanya düzenlediler. Kaç bin dolar para topladırlar saving angel için :D[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Son bölümde bayağı güzel ve tatmin edici sahneler var ama yine de yüksek ihtimalle bir çoğunuz "Eee ?" diyip beğenmeyecek çünkü daha önceden de söylemiş olduğum gibi bazı noktalar muallakta kalıyor... Bu arada son bölümün çevirisini vakit buldukça yapıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Tamamen haklısın hele sonu na ne demeli son sahne. Bu kadar saçma bitiremezler. Belki izleyicinin hayal gucune bırakmak istemişlerdir.[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 şimdi izlemiş olanlar saolun değerli bilgileriniz içinde şu yorumları 1 hafta sonra yapsanız olmuyo mu ? İndirip izlemeyi sonra buraya yazmay herkes yapar.Sabır pls[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ya abi anlamiorum yaa insanlar arasindaki farkliliklari size kötü gelen bisiyin bazilarina iyi gelebilecgini anlatabilmek icin ne yapmak lazim son 20 mesajdan 10 u (abarttimmi?) son bölüm kötü son bölüm söle böle alla askina soran bi kisi var oda özelime mesaj atarmisiniz demiş onun disinda soran yok ve bazi arkadaslar tartismasina girio lütfen ya.. insanin keyfini kacirmayin belki size berbat gelen bana cok güzel gelicek ama siz "cok berbat" dediginiz icin ön yargiyla izliycem.. phh[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Fikrimi soyluyorum sadece. O zmn sende indir senle izle sende fikrini soyle.[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 burasi sende indir sende fikrini söyle forumu deil lütfen mesaj atmadan önce bölüm kurallarinin yazili oldugu sticky mesajlari oku herkesin izlemish oldugu bi film/dizi etc hakkinda yoru yapmiosun benim vede daha bir cok kisinin izlemeigi bir *dizi* hakkinda yorum yapiosun buda izlemeyenleri rahatsiz edio?[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Tmm kardeşim ne bu hiddet bu celal[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Valla bence mukemmel bır bolumdu.Kıçı kırık mutlu bir son dan ziyade gaz ve karzima kokan bir bolum gelecek bence.wesleye zaten hastayım;o angel ve spike olupte bolum bıterse cok guzel olur.Ama arkaya saglam bır muzık lazım.[signature][hline]Chemical, 25 Ocak 2005 14:39 tarihinde demiş ki: en süperi şeydir uçan balona uzuuun bi patlayıcı fitili bağlıyorsun taşıyacağı kadar (kapsülü da olucak) yakıyosun bırakıyosun uçuyo en tepede kapsülü patlıyo süper oluyo ayrıca karanlık ama kalabalık bi yerde olursan ufo sanıyor herkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: theKingpin, 31 Ocak 2005 04:22 tarihinde demiş ki: son bölümü nasıl bir umutla beklemiştin ki hüsrana uğradın ? Valla izleyince sende bana hak vereceksin büyük bir ihtimalle. Spoiler vermiyorum zaten az kalmış şurada sabredin işte göreceksiniz. Kısacası son bölüm olmaya yakışmayan bir bölüm daha fazla tartışmasını bölümden sonra yaparız şimdi spoilera girecem yoksa.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yani bu olay birinin begenip birinin begenmemesi olayı degil arkadaslar sadece angel a yakısmayan bi son oldugunu solemisler ve bencede ole yani ortada birine guzel gelip baskasina kotu gelecek bi durum yok bi kere bu bolume bakarsak angel ne diyo onlari yok edemeyiz sadece ufak bi zarar veririz?hadi ya? var miymis angel dizisinin tarihinde yok edilemeyecek kadar guclu yaratık?..jasmine geldi bi yumruk darbesiyle kafasi patladi bu buyuk ortaklar kimmis te bole yok edilmesi imkansiz mis.. bende buyuk umutlarla bekliyodum hatta ozel msesaj dan bazi kisilere sordum ne olacak diye ufak tefek spoiler verdiler bende ii ce merak edip yukjledim son bolumu o kadar kotulenmesine ragmen cok tarafsiz bi sekilde izledim cok sey bekliyodum angel dizisinin sonu ne de olsa.. izlemeye basladim guzel gidiyo ama sonucta bittiginde eee? simdi ne olacak diyosunuz bi dizinin sonu ee simdi ne olacak seklinde bitmemeli bence..ornek olarak ben angelin bitiminde bi daha angel konusu acıldıgında hah iste bole bitmiti cok guzel sonu vardi hersey baglamislar vs demek isterdim ben diziden bunu bekliyodum ama alamadim insallah begenirsiniz ne diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yahu biz burda cnbc-e'de yayınlanan angel'ın 5. sezonunun bölümlerini cnbc-e'de pazar günleri izliyip tartışmıyor muyuz? ee daha ne? izlediyseniz izlediniz, illa ne diye gelip burda söylüyorsunuz anlamıyorum. biz de dizinin o bölümünü izleyelim ondan sonra yorum yapın....[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ben hep beraber buluşup izleyelim lafımı geri alıyorum. Herhalde son bölümü izlerken kavga çıkar. Biri tutamaz ağzını felan.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Bonecrusher, 31 Ocak 2005 17:48 tarihinde demiş ki: yahu biz burda cnbc-e'de yayınlanan angel'ın 5. sezonunun bölümlerini cnbc-e'de pazar günleri izliyip tartışmıyor muyuz? ee daha ne? izlediyseniz izlediniz, illa ne diye gelip burda söylüyorsunuz anlamıyorum. biz de dizinin o bölümünü izleyelim ondan sonra yorum yapın.... Yooo tüm mesajlara dikkat edeceksen ileriki bölümlerden ipucu veren hatta o bölümler hakkında yorumda bulunan çok kişi olduğunu göreceksin.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bizimde takildigimiz konu o? izlediyseniz izlediniz.. soran kimse olmadiki? netteyim die her dizinin bölümlerini cekip izleme yükümlülüğümde yok? + kurallara aykiri olmasi bile yeterli? "EN UFAK BİR NOKTA" bile yasak :) daha nasıl aciklamak gerekli anlamiorumki?[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Buyuk ortaklar yokedılecek olsaydı angel coktan temızlerdı.Valla alkısladım senarıstlerı cıdden cok guzel bı sondan 1 oncekı bolumdu =),fecı gaz oldum.İşallah angelı drizzt gibi yapmazlar.[signature][hline]Chemical, 25 Ocak 2005 14:39 tarihinde demiş ki: en süperi şeydir uçan balona uzuuun bi patlayıcı fitili bağlıyorsun taşıyacağı kadar (kapsülü da olucak) yakıyosun bırakıyosun uçuyo en tepede kapsülü patlıyo süper oluyo ayrıca karanlık ama kalabalık bi yerde olursan ufo sanıyor herkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 haydaa olmazki kardeşim böle sezon çok kötüyüdü belli bi konu yoktu w&h dan başka [Bu mesaj xueshen tarafından 02 Şubat 2005 06:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 dunyanin hic bir yerinde bir bolum guzel/guzel diil/begendim/begenmedim diyip fikir belirtmek spoilera girmez... uzgunum senin spoiler anlaysin bu kadar garipse benim yapabilecegim bisi yok. final bolumu gayet guzel bi bolum ayrica... cok begendim, gayette yakisikli bir final, begenmeyenlerle gelecek hafta detayli detayli konusuruz burda[signature][hline]"May your sword stay wet like a young girl in her prime!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar