Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Angel 5. Sezon

Popeye

Öne çıkan mesajlar

herkesi destikten sornaki bakisi cok iyiydi ablanin :)
yazzik yazzik budadilar ilyriayi teh teh..
isin ilginci wesin elinde tam da bu ise uygun cihaz hazirda bekliomush fay be ne sirket :)
tabi jonathanmidir nedir yeni aracı gelip suraya bak bence demese ne olurdu bilinmez..[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

ubervamplar gerçek vampir değildi.
normal vampirler homo sapiens iken, übervampirler neandertal gibi farklı bi tür oluyor.
en azından aklımda öyle kaldı.

bölüm çok zevkliydi bence. rol yapmaları bile hoşuma gitti. hikayesi de çok zevkliydi.
spike ölünce "kahretsin" dedim ama neyse geri geldi :)
bi de angel'ın ventrue değil brujah olduğunu söylüyorum.
illyria ile sakin ve etkileyici konuşmak yerine inatçı bir şekilde konuştu, bağırdı felan.
Sosyal ağlarda paylaş

allahınızı severseniz vampire bloodline muhabbetine çevirmeyin..
hellhound hoca hani saçlarını uzatıcaktı angel ? dizi biticek adam yakında 0 vurcak iyice kısalıo saçlar :p
edik:aslında orda kapyı kapatırken çünkü onlar bizim müvekklimiz mi öyle bişey dedi hiç hatırlamıyorum o sözü söyledikten sonra kapıyı kapattı ya orda suratını değiştirip içerde iblisleri biçseydi harbi gaz tohumu olacaktım.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY

[Bu mesaj theKingpin tarafından 17 Ocak 2005 03:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

illyra ona "iyi bir kral hırsını izler "dediği için o beeği verdi.Biraz kuralların dışına çıkmak istior anlaşılan.Artık iyi çocuu oynayıp tuzakların içine dusmektense işin kalbine inmek istiyr gibi bi havası var.Bence bolum cok guzeldı hele illyr ya hasta oldum;guc dedıgın boyle olur kardesım ne oyle her guclude kaba kuvvet :).Mesela cordynın ıblısıde cok ezik bişidi sadece kas yıgını.
Ama aplamız zamanı yavaslatıyor zamanda atlaalar yapabılıyor fln;çok şekil yanı.
Bu arada spike ın ona attıgı ekme neydı oyle ya :):)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

beyler alın size angelın son bölümü

[spo1=Angelın son bölümü]3 hafta sonra CNBC-E de sakın kaçırmayın ;)[/spo][signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Sosyal ağlarda paylaş

ezikti o işte :).Angelus onla dalga fln geçmişti.Kas ıgınıydı ya o sıradan bi iblis işte :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada angelın da sinema filmi ceilcek miş haberınız olsun
yani dizi bittiginde koskoca dizi de bitti demeyin geçi normalde o senaryoyla bıtmıs oluyo du ama angel fanları oluşturdukları bütçeyle bi film çekicekler miş ...
[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D

[Bu mesaj SoulCube tarafından 17 Ocak 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...