Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: theKingpin, 16 Ocak 2005 21:00 tarihinde demiş ki: spike'i yemişim angel gitti .. zaten angel gittikten sonra oh be dedim angel öldü kesin hepsi canlancak bir şekilde dedim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ben hepsi birden öldü ya dumur oldum tabi ama bir şekilde zamanı geri sararlar falan dedim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 herkesi destikten sornaki bakisi cok iyiydi ablanin :) yazzik yazzik budadilar ilyriayi teh teh.. isin ilginci wesin elinde tam da bu ise uygun cihaz hazirda bekliomush fay be ne sirket :) tabi jonathanmidir nedir yeni aracı gelip suraya bak bence demese ne olurdu bilinmez..[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Hamilton... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bu arada dizinin finaline 3 hafta var... Ondan sonra CNBC-E, Buffy The Vampire Slayer'ın 1. sezonundan başlayarak tekrar verecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bundan sonraki bolum 5. sezonun en rezalet bolumlerinden biri bu arada, hani beklersinki sondan 3. bolum harika bir senaryoya sahip olsun background hazirlasin falan... yalan[signature][hline]"Still every ghost must haunt in its own way" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 illyria sonu yapsalar guzel olur aslında illyria eski bedenine kavusup guclerini tekrar alsa sora gidip buyuk ortaklari halletse pokemoonnnnn diyip cam dan atlayan cocuktan daha cok gaz olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Illyria'nın angel'i ilk gördüğünde Half Breed demesini duydunuz dimi. Orda gerçek vampir olan buffy'de ubervamp olarak geçen yaratıklara gönderme yaptı. Time Bomb'u da geçtik bakalım son 3 bölümden hangisini beğeneceksiniz :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 biri bana su dizinini sonunu ozel mesaj dan atsın lutfen!!!! ayy meraktan catlıyacam sinir stres sahibi etti dizi beni haftaya pazar ki bolumde kotuymus 2 hafta beklemek cidden yıpratır beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yahu ben bölümün en sonunda neden angel'ın bebeğin o tiplere verilmesini kabul ettiğini anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ben de anlamadım ehe biri spoiler içinde anlatabilir mi çok merak ettim, dayanamicam[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ubervamplar gerçek vampir değildi. normal vampirler homo sapiens iken, übervampirler neandertal gibi farklı bi tür oluyor. en azından aklımda öyle kaldı. bölüm çok zevkliydi bence. rol yapmaları bile hoşuma gitti. hikayesi de çok zevkliydi. spike ölünce "kahretsin" dedim ama neyse geri geldi :) bi de angel'ın ventrue değil brujah olduğunu söylüyorum. illyria ile sakin ve etkileyici konuşmak yerine inatçı bir şekilde konuştu, bağırdı felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 allahınızı severseniz vampire bloodline muhabbetine çevirmeyin.. hellhound hoca hani saçlarını uzatıcaktı angel ? dizi biticek adam yakında 0 vurcak iyice kısalıo saçlar :p edik:aslında orda kapyı kapatırken çünkü onlar bizim müvekklimiz mi öyle bişey dedi hiç hatırlamıyorum o sözü söyledikten sonra kapıyı kapattı ya orda suratını değiştirip içerde iblisleri biçseydi harbi gaz tohumu olacaktım.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY [Bu mesaj theKingpin tarafından 17 Ocak 2005 03:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 uzaticak demedim stili degistirecek dedim :P 5. sezon basinda gayet degistirmisti ayrica hehe yalansa yalan de kardesim bizde yanlis spoiler olmaz prensiplerimize aykiri :P[signature][hline]"Still every ghost must haunt in its own way" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hahayt :p 3 bölüm kaldı şimdi be.. kafayı yicem.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 vampire bloodline muhabbeti yapmıyoruz, vampire the masquerade muhabbeti yapıyoruz :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: BombaciMulayim, 17 Ocak 2005 01:49 tarihinde demiş ki: yahu ben bölümün en sonunda neden angel'ın bebeğin o tiplere verilmesini kabul ettiğini anlamadım. Sonunda açığa kavuşacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bildiklerime göre Joss Whedon nin bile daha nasil bir son hazirladindan pek emin deil Belkide IILYRIA nin yaptgi yikimin daha fenasi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 anaaa angeldamı bitiyo[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 illyra ona "iyi bir kral hırsını izler "dediği için o beeği verdi.Biraz kuralların dışına çıkmak istior anlaşılan.Artık iyi çocuu oynayıp tuzakların içine dusmektense işin kalbine inmek istiyr gibi bi havası var.Bence bolum cok guzeldı hele illyr ya hasta oldum;guc dedıgın boyle olur kardesım ne oyle her guclude kaba kuvvet :).Mesela cordynın ıblısıde cok ezik bişidi sadece kas yıgını. Ama aplamız zamanı yavaslatıyor zamanda atlaalar yapabılıyor fln;çok şekil yanı. Bu arada spike ın ona attıgı ekme neydı oyle ya :):)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 cordy nin iblisi ne miydi ? tek başına bütün wolfram hart binasını yıkan bişeydi o .. ölümsüz gibin bişeydi :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 beyler alın size angelın son bölümü [spo1=Angelın son bölümü]3 hafta sonra CNBC-E de sakın kaçırmayın ;)[/spo][signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ezikti o işte :).Angelus onla dalga fln geçmişti.Kas ıgınıydı ya o sıradan bi iblis işte :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bu arada angelın da sinema filmi ceilcek miş haberınız olsun yani dizi bittiginde koskoca dizi de bitti demeyin geçi normalde o senaryoyla bıtmıs oluyo du ama angel fanları oluşturdukları bütçeyle bi film çekicekler miş ... [signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D [Bu mesaj SoulCube tarafından 17 Ocak 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hadi canım[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar