Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Angel 5. Sezon

Popeye

Öne çıkan mesajlar

yüce güçler yanına almadı , büyük ortaklar yanına aldı adamı :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

40 yılda bir bölüm bakayım dedim onda da cordy öldü lol be.. bir keresinde de yıllar aradan sonra buffy izlemiştim, buffy ölmüştü.. :-p dirilttiler gerçi ehe

hep aynı fasarya ama sonda angel'a telefon geldiği kısım cidden hoşuma gitti. güzel düşünülmüş..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 28 Kasım 2004 22:57 tarihinde demiş ki:
yüce güçler yanına almadı , büyük ortaklar yanına aldı adamı :)
yuce gucler aldi cunku ilk bastaki bulmaci yuce guclerin onundeki bulut gormesini engeller gibisinden bir bulmaca vardi hatta adamda yuce guclere calisiyorum yalanini kullaniyordu gozukmedigi icin buyuk ortaklar istese eve yoluyla cok rahat bulabilirdi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 29 Kasım 2004 04:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

büyük ortaklar aldi P: hatta orda cordy dediya cildin gözüküo yavru die..
ahanda dedi lindsey orda sictik
yüce güclerle onun ne alakasi varki
ortaklar azina siciodur büyük ihtimal hatta filmin ortalrida eve ile yiyisirkene diodu lindsey baksana ortaklar beni göremiolar yaslandilar artik sanirim sonra wes adamin ciziklerini kaldirinca ortadan ortaklar aa canımız lindeyimiz burdaymish dediler :P
dmg almamasida adam basta angeli yeterince kizdiramadi sonra galeyana gelen heromuz yieyt ulan dierekten dövdü adami :P[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

...................................................
and you know why?Cause I'm Angel[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moonlight, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde demiş ki:
Ne yazık ki 5. sezonu beğenmedim...

Birçok hikaye havada kalıyor... Sezon (ve haliyle dizinin) finali bayağı havalı ama bence yine de devam ettirilmeliydi...

Katılıyorum malesef 5. sezon beni angeldan soğuttu[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

telefon sahnesi beni harbi yedi bitirdi ya fena oldum çok iyi
düşünmüşler ..birde o duyma özelliği sadece odaklanınca oluyor diye düşünüyorum çünkü odaklanmadan olsa o wolfram hart ta labirent gibi devamlı sağdan soldan adamlar geçiyor hepsinin konuşmasını kafanda işittiğinizi bi düşünsenize :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
ya bu adam ne zaman banlanacak?
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi Lindsay kaşındı. Kaşıdılar. Eve kaşındı Harmony saolsun onu da kaşıdılar. Şimdi kaldılar tek başlarına bakalım nolcak.

Son 3 dakikası süperdi. Birde cordy ile angel'ın odada konuşma sahnesi. Angel geldiğinde cordy Doyle'un kasedi izliyordu ya. Bu bölümü ilk seyrettiğimde ondan önce 1. sezon bölümleri tekrar izliyordum. Doyle ile cordy'nin o videoyu çektikleri bölümü de izlemiştim. Ondan sonra bu pazarki bölümü seyredince bayağı dokunaklı gelio. Bu sezonu geçmiş sezonlara, özellikle 1. sezona, bağlayan en önemli bölüm buydu.
Birde bu bölümün adı You're Welcome'dı. Anlamlı değilmi.

Birde hafif spoil yapiim. 2-3 bölüm sonra havası değişecek dizinin. Heyecanlanın.
[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 29 Kasım 2004 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla hatun geldi ve gene konusturdu karizmasini ben anlamam varmi baska böle cani gönülden varliklarini sergileyen bi tane abla? yok dimi :P yaslanmazz citir kalir cordimiz yirim ben onu yirrr[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus
Sosyal ağlarda paylaş

ortaklar aldı çünkü yüce güçler zaten bundan haberdardı ve cordy ide ondan gönderdiler :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evede güzel bi kerem :p sadece cordynin seysii imm ne bilim havasi filan yeter hem hatunun belidne döfme bilem var yane kalbimiz angelde cordy die atmakta :P
gerci summerin yerini alamaz kimsecikler kalbimde ama ossun
cordyyyyyyyy geri dön bizeeeeeeeeeeee böhüüüüüüüüü[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...