monoscope Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Merhaba, İstanbulda 1 yıllık otel odası kiralamak istiyorum yaşamak için, random aylarda belirli otellere baktığımda booking üzerinden fiyatlar bir tık daha az olsa kiralanabilir olacak benim için. Otelci arkadaşlar olduğu için burdan sormak istedim başta. Düzgün bir indirim gelir mi yıllık kiralamak istesem ? Nasıl bir tavsiyede bulunursunuz ? Teşekkürler.
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Gelir tabii. İlgilendiğin otelde görüş direkt.
µh Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Benim kardeşim kaldı bir kaç ay da kafayı yiyecekti en son. Taksim tarafındaydı bir de, devamlı gürültü gibi sorunları vardı.
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 ne amaçlıyorsun bilmiyorum da uzun süre otel odasında kalmak sıkıntı dışardan çok fancy bir olaymış gibi gözüküyor kabul ediyorum ama 4 ay bostancı dedemanda 3 ay kadar da su taksime çıkarkanki otelde kaldım hiç sanıldığı gibi değil dünyalar :D 4.ayda depresyon ucundan ucundan göz kırpıyordu bana
sardalya Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 levelsio var twitterda bu adam digital nomadlarin basi, bunlar butun dunyada yapiyorlar bunu. belki blogunu okursan boyle onemli bir karar almadan once faydalanacagin bilgiler cikabilir.
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 hiç fancy durmuyor otel odasında kalmak. odada yaşamak kime niye fancy gelsin ulan.
tunch Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Tophanesuits var bizim sürekli kaldığımız, odaları 1+1 stüdyo daire gibi, mutfağı falan içinde. Sürekli kalınıcaksa bu gibi bi yerde kalmakta fayda var
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 natgeo'da shelbourne belgeseli felan mı izliyorsunuz
Öne çıkan mesajlar