Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Öncelikle birileriyle konusmak isteyip bu topiği acman cok hoş, tebrik ederim. Depresyondaki cogu insan yardım istemeyebiliyor. Bir profesyonele görünmeden kendi kendine tanı koymamanı tavsiye etmekle birlikte, depresyon belirtileri de saydığını belirtmek isterim. Uyku düzeni, yeme alışkanlığı değişimi, sevdiğin şeylerden bile zevk alamama, konsantrasyon zorluğu yaşamak, hatta çoğu kişide oluşabilen cinsel isteksizlik, fiziksel ağrılarının oluşu bile. Aşırı uzun sureli stres ise depresyona yol açabiliyor. Ev almışsın, tebrik ederim, hayırlı olsun. İstersen maddi durumunu daha zorlama bu donemlerde ve devlet hastanesinin psikiyatrına git ve durumunu anlat. Sana daha yardımcı olacaktır. Ben daha psikoloji öğrencisiyim ^^ Tavsiye edecegim şeylerden bir diğeri ise; spor yapmak, kısa yürüyüşler koşular bile iyi gelecektir, dopamin seviyesini artıracağından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Testo gibi dopaminin da ignesi yok mu Mutsuz oldukca basalim dopamini keyfimiz yerine gelsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 uzun süredir biliyordum ama 3 ay önce klinik depresyon teşhisi konuldu bana, beklerim her zaman fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 senko said: Testo gibi dopaminin da ignesi yok mu Mutsuz oldukca basalim dopamini keyfimiz yerine gelsin? çikolata iyi geliyor, kilo aldım o nedenle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Cuklat yiyom ya Hergun bi eti karam fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 senko said: Testo gibi dopaminin da ignesi yok mu Mutsuz oldukca basalim dopamini keyfimiz yerine gelsin? Onedio listesi ama içerik iyi: https://onedio.com/haber/uyusturucu-kullanmadan-dopamin-seviyenizi-artirarak-mutlulugu-yakalamanin-9-yolu-706762 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Yalniz saka maka toplu oda ve masanin odaklanmaya yarari oluyor. Ya da bende ise yarıyor. Yatak dağınıksa rahatsiz oluyorum artik ki rahat 15 yildir yatak toplamamisimdir, geri kalan ilk 15te de annem toplamistir sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 *KAMU SPOTU* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar