Soulblades Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Selamlar arkadaşlar. Sizlerden bir konu hakkında yardım isteyeceğim. Motor almaya düşünüyorum. Ve aklıma ilk gelen model olarak scooter oldu. Kullanım rahatlığı ilk defa motor alicak olmamdan dolayı. Beni ise getirip götürecek 100cc bir motor alacağım fakat. Küçük janlarin ne gibi dezavantlari vardir? Bir kaç arkadaşıma sordum. Daha kolay kayar gibi yorumlar aldım. Sizin tavsiyeniz nelerdir? Cevap veren arkadaşlara şimdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Benim bildigim sadece rüzgardan daha fazla etkilendikleri. Haliyle uzun yol biraz daha zor olabiliyor, hoş aletin kapladığı hacimde önemli aynı yolda maxi scooter benim commuterdan daha çok etkilenmişti misal. pcx le istanbul bodrum yapan arkadaşım var Onun dışında, yatışın daha limitli tabikide napcan abi yatışı kaymanın konuyla alakasının olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Jant çapı küçük olan scooterda, bozulmuş yüzeyli ve engebeli yollarda dengeni kaybetme olasılığın var.Küçük olmasının avantajı ise hızlı manevralar yapabilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Aslında denge ile ilgili bi dezavantaj yok da ama ne kadar küçük olursa çukurlardan o kadar çok etkilenirsin. Çukurlara girer çıkarken kendini kaybedebiliyor alet. ama overall da scooter daha kullanışlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar