Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaslik teklifi??

gokhaan

Öne çıkan mesajlar

ayşe sana bişey sormak istiyorum uzun zamandır?
ama can ben seni arkadaşım sanıyordum! (direk tepki veren kız modeli)

sen de dersin ki yok hayır seni haketmediğmi biliyorum sadece bir de senden duymak istedim..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 07 Şubat 2005 12:11 tarihinde demiş ki:
ayşe sana bişey sormak istiyorum uzun zamandır?
ama can ben seni arkadaşım sanıyordum! (direk tepki veren kız modeli)

sen de dersin ki yok hayır seni haketmediğmi biliyorum sadece bir de senden duymak istedim..

ahahahaah buda iyiydi :-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK

[Bu mesaj crocodile tarafından 07 Şubat 2005 12:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya harbiden bende sans yok. gittim konusmak icin ama kız bugun gitmemis ya evdeymis. ya ne kadar sanssizim walla.. gokten hulya avsar yagsa bana herhalde tecavüzcü coskun duser bende bu sans varken. simdi bekle bakalım hafta sonunu.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

gökten hülya avşar yağıyo sana nasıl coşkun düşsün bu 1
kendine hiç güvenmiyosun bi sebebin olmalı bu 2
kızla konuşmicaksan başından beri neden bık bık ediyosun git evine konuş ara biyere çağır ahanda bu da 3[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 07 Şubat 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya iste ben direk konuya giremiyom simdiye kadar ya kızlar bana teklifte bulundu yada ben onlarin cep telefonun mesaj atarak bitirdim isi. e bunun bende cep nosu da yok.basimdan fazla seyler gectigi icin pek guvenemiyom artik ne kendime nede karsimdakilere. ama artik yetti dedim bugun konusmaya gittim ise gitmemis kurstamıdır diye dusundum orayada gittim ordada yok. megerse rahatsizlanmis evdeymis. bu hafta sonu kesin halledicem ama bu isi. saglam taktiklerde aldık burdan:-D insallah beceririm.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 07 Şubat 2005 02:27 tarihinde demiş ki:
e sende söylemeyi bileceksin söylemekten söylemeye değişir.

çok haklı.
Mesela Sam model one-o-one gibi bir elinde pompalı tüfekle gidicen kızın kolundan tutup "come with me if you want to live" diycen
paşa paşa gelir öyle.. :-P[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

en kısa zamanda kızın telefon numarasını bul bence...istemeye gelince,önce bi git yanına nbr falan de biraz konuşun hiç alakasız bi yerde cep telefonunu alabilir miyim falan de mesela şey de olabilir konuşurken ya*! beni bi çaldırır mısın bugünlerde zil sesi ayarlarına bişiler oldu falan de doğal olarak senin telefonun bende yok dicek he dur veriyim o zaman .........
telefon çalar aa çalıyomuş
numara alınmıştır:)*[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

gecen tam bunu yapiyodum telefonunu benim masamın yanindaki masaya birakti ve lavaboya gitti korkudan alamadim telefonunu walla ya.:-D ya yakalanırsam die dusundum:lol:[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bi yıldır tanısıyosanız dort aydır da muhabbetiniz varsa e o zaman direk isteyebilirsin telefonunu. Ha ama herseyi tel uzerinden yapma cep telefonu ozel alana girer cunku. Onun yerine bi yanına git bi oglen vakti ve yemege cagır. Simdi burda kitleniyorum yapamıyorum fln deme git yap sadece, yaptıktan sora dusunursun noldugunu. İlla sakin olman gerekmez heyecanlı isen heyecanlı bi şekilde yap ama duzgun bi sekilde yap yeter.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 07 Şubat 2005 17:35 tarihinde demiş ki:
çok haklı.
Mesela Sam model one-o-one gibi bir elinde pompalı tüfekle gidicen kızın kolundan tutup "come with me if you want to live" diycen
paşa paşa gelir öyle.. :-P

Kırmadığın ceviz kalmamıştır o zaman Bon efendi.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o

[Bu mesaj W3r3wolf tarafından 07 Şubat 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

walla bu topici acarken dedim simdi herkes guler bana. ama gayet motive edici :lol: cevaplar geldi. allah razi olsun hepinizden. :-D valla daha da bi cesaretlendim. artık daha onun benden kurtulusu yok. hic olmadı bonenin taktigini uygulayacagım en son. ama mutlaka bitirecem bu isi.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

olayı hiç uzatma bence,direk git yanına hemen tanış,hiç birşey keybetmezsin.ama yapmazsan belkide çok şey kaybediceksin.benim kız ark ımla 4 yılllık bir beraberliğim var ve ben aynen şunu yaptım.dershane çıkışında gittim kolundan tuttum,direk konuştum ve pişman olmadım ama şimdi düşünüyorum da ya arkadaşlar beni gaza getirmeseydide tanışmasaydım nasıl geçicekti bu 4 yılım.[signature][hline]www.atitd.com
info.atitd.net/
wiki.atitd.net/tale2
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...