Auberon Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Merhabalar annemin son 2 3 gündür tansiyonu sürekli yüksek çıkıyor, bi dahiliye uzmanına götürmek istiyorum. bildiğiniz iyi bir uzman varsa paylaşır mısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Kardiyolojiye gitsenize dahiliye yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 10 gün kadar önce kardiyologa gitmiştik o zmn sadece 1 kezlik yükselmişti ve kalpte bir sorun olmadığını söyledi, bugün aradım başka nedenlere bakılması gerekir dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 hani öyle çok bilmem ama gördüklerim içinde ankara dikmen 19 mayıs hastanesinde süleyman bey var. soyadını unuttum da başka da yoktur zaten orada. yeri ters değilse bi düşünebilirsin. bilgili, deneyimli iyi bir doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Detay vermemişsin ama dahiliye değil de nefroloji görse daha iyi olur gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar