senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Senelerce kinayt oynamis adamim ben, o yizden eso nun animasyonlari siir gibi geliyor gozume Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 ad3m said: wolf team bayağı güzel bir oyun tavsiye ederim (tu) abi zula diye bir oyun buldum. adamlar bildiğin kurtlar vadisi konseptini çarpmışlar. oyun güya free to play ama csdeki skin tokadını çok güzel entegre etmişler, hatta görünümle de yetinmeyip silahın işe yarar hale gelmesi için upgradeleri de böyle yapmışlar. ortaya f2p p2w bir oyun çıkmış. http://www.zulaoyun.com/ bilmeyen varsa lütfen baksın. bu ne lan kim oynar bunu dedim, sonra elindeki son centro gofret parasını buraya yatıran enesler muhammedler falan gördüm tonla kanal var tonla abone var. inanılmaz varlığından habersiz olduğum bir komunite. bu iş fikri neden daha önce benim aklıma gelmedi diye kıvrandım bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 iş fikri aklına gelmemesi değil konu abi kendine yakıştıramadığın için ihtimaller dahilinde olmuyor. niye kuyumcu soymadığınla paralel aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 yeni park bulmus pedofili gibi sevinmis yalniz umarsizca ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar