Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaklaşık 1 Ay var ama :) sevgililer günü hediyesi için öneriler..

pan

Öne çıkan mesajlar

dur yav çktıımız gün kdr gül olayına fln mı girsem bi ark yapmıştı da :D, hmmz yılbaşnda başladm ben de has.. çok lan aheh indirimle almak lazım ya da şu dialog geçsn
-tatlm sna 22 tane gul aldm!
-aa ne gsl, bitaaneem! peki niye 22 tane gul ne anlamı var bu sayının bisim içiiin?*dikkatle onemli bişe bekler*
-e aşkm anlayamadın mı çktıımz gun sayısını böl ikiye aaa bak 22'ymiş ehehehee nası gsl dimi beğendin dimi EHE ehe ehhee..
-peki..[signature][hline]wtf?

[Bu mesaj pan tarafından 20 Ocak 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir adet romantik gös göse kesişme ve iki adet minik kuş öpücüğü güzel bir hediye olur. Tabi kedi patisi de güzel bir alternatif... ( Tabi pati veren erkek olmalı, kız yaparsa çok salak görünür ama erkek yaparsa çok şirin olur :D )

-Seegilim bak. (ellerini göstererek) Bunlar benim patilerim. :D
-Eee?
-Patilerini aç. Şimdi hepsini sana vericem. Al! (ellerini seegilisinin ellerine koyar)
-Şimdi bunlar benim mi? :)
-Eeeeeeet!! Hepsi senin! Sakın birakim felan deme :D
-:)

Ve seegililer gününü hep el ele geçirirler. Ehuuuuuuu! :utaniem:
Mutlaka yapınız. Azını ayırıp gülümsemicek, gülmicek kıs yoktur :D Müthiş hediye![signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

ben hediye alırken hep kalıcı veya anlamlı bişi ararım. yani gidip "a bu güzelmiş" die bi kalp şeklinde çikolaya alıp vermem hemen.. genellikle gezerken dükkanın birinde vitrindeki bişi dikkatimi çeker, gidip bakarım ve direk içime siner, alırım. yani kalıcı derken sadece bi küpe kolye falan da demiyorum. nasıl desem... orjinal bişi olcak. herkesin almayacağı bir şey olacak ki bakınca sen aklına gelceksin. küpeyi herkes alır. ayıcığı da. o yüzden sen hem kendi zevklerini, kişiliğini hem de alacağın kişininkini düşünerek karar ver. direk klişe, "sözde" romantik olan hediyelerden alma.

der mayfer.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bi de alırken karşı tarafın neye ihtiyacı var onu düşünüp alın. Diyelim ki bir hafta önce saati mi bozuldu? Saat alın. Ya da uzun süredir almak istediği birşey mi var? Onu satın alın. Kendi zevkinize göre karar vermeyin, "o neden hoşlanır acaba?" bunu da düşünün. :)[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

ben bir gul hediye decem ustune "beraber geçirdiğimiz butun gunlere, ama yaşadıklarımız için yetersiz" yazıcam sonra çıktıımız her güne bir gul ki buda 560 kadar gül edio alıp odasına dağıtıcam annesiyle ortak çalışaraktan sonrada bir not yazıcam "yaşadığımız her güne, hala yetersiz...."[signature][hline]www.60yil.k12.tr
Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim......
Sosyal ağlarda paylaş

ya hayır çiçekçi bi tanıdığım var onlar açık artırmayla alıo gülleri falan sabahları her gün bole gidip satın alıolar açık artırmayla onla gitçem bir gül 350 bin miyimş neymiş 2 milyona satıo adamlar alcam 350 bine bi ton gul olcak ama bahsettiğim ilk verceğim tek gülün bayaa t.şaklı bişi olması lazım[signature][hline]www.60yil.k12.tr
Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim......
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
bi tahtaya resmini yakarak çizin. altına cici bişiler yazın. etrafını deri kaplayın. biraz eskitme yapın. hediye edin. güzel.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Sosyal ağlarda paylaş

Hediyede en önemli nokta kendinden bişiler olması içinde. Bi kazak alsan bile kazagın üstüne iliştirilen bi not mesela. Düz bi şekilde kazak vermekten çok daha hoştur...

Ben en son verdiim hediemi anlatiim sana.

El işlemeli tahta bi kutu. En altta hikayesi olan bi yaprak(anısı vardı) 3 tane kuru gül her birinin dalı diğerine göre biraz daha kısa (3 seneyi temsilen) Üstte yaprağın hikayesini ve o an içimden ne gelmişse onu barındıran bi yazı. En üsttede ikimizin siyah beyaz fotoğrafı..

Vermeden önce tütsüledim (kutunun içine koyup tütsüyü kapağı araladım)

Hediye pakedi yerinede (atkıyı çok sever) kızıl çok güzel bi atkı aldım, çengelli iğneyle paketledim.

Biraz tuzlu bi hediyeydi ama hazırlarkende verirkende büyük keyif aldım.. Kendinden bişiler kat derken bunu kastediorum...[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir...

Ülker
Sosyal ağlarda paylaş

ah ah son dort senedir sewgililer gununu kutlardık farklı sekillerde guzel hediyelerle artık bu sene de tek basıma kutlarm herhald 6 gun icinde hayatıma biri girivermezse :(
arkadaslar illa bir hediye degil de o gune ozel cok guzel birseyler yapmak uzerinde de durun ve yanına klasik bir hediye koyun.Guzel anlar daha cok akılda kalır!
Sosyal ağlarda paylaş

Bence cicek hediye edeceksiniz. Gulu tercih etmeyin. Artik guller o kadar basitlesti ki ; bayanlar onlarin degerini anlayamiyorlar ve sadece basit bir cicekmis gibi bir kenara koyuyorlar. Bence lilyum'u deneyin. Cok daha gusel oldugunun farkina varacaksiniz. Hem daha anlamini kaybetmedi...

Sevgilim yok! : (

Zaten olamazda ; cook once kaybettim ben o kumari.

Artik sadece Kabirde kubar keyfi : )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...