MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Rinen, 07 Şubat 2005 22:22 tarihinde demiş ki: ben alliance da daha bir kere bile küfür duymadım. hordelar böyle işte hepsi küfürbaz. Hehe şaka maka bende küfür duymadım[signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Arkadasa selamlarımı ilet lutfen oldu mu?hrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 wolker sende kufur gorunce ss aldin heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hahahaha herif her ss de dahada batıyo :)[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter Bogachan Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Just4u Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 İnternette size km.lerce uzaktan edilen küfürler belki sizden 10 yaş küçük bir çocuk yada kötü bir gün geçirmiş herhangi biri olabilir. Kesinlikle nette edilen küfürlere artık kulak asmamamız lazım. Çok yaşanıyor bu olay. İnsan sinirleniyor ama onun seviyesine düşmek laf dalaşına girmek aslında daha fazla küfür olarak geri dönmesidir. Bence bundan sonra nette küfür eden adamlara soytarıdan başka birşey olmadıklarını anlatmamız lazım. Ne dersiniz bundan sonra nette küfür eden kişilere bi takı takalımmı? Noob-Quiter gibi yerleşecek ve insana bunun yazılması utanç verecek birşey. Belki bazı şeyler düzelir. Ne yapalım, insanımız malesef zorla güzellikten anlıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ehaha komedi bu ya.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 "Just4u" burada kastım asla arkadaşını yargılamak değil,ama bir sürü insanın eğlendigi server'da neden biriside çıkıp böyle bir laf söyler ki?Üzüldügüm nokta bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Rinen, 07 Şubat 2005 22:32 tarihinde demiş ki: yok yok ben gizli gizli istatistik tuttum bütün hordelar küfürbaz. ben sürekli küfrederim mesela said: evri2, 07 Şubat 2005 22:35 tarihinde demiş ki: Bence horde oynıyan insanların çoğu deli veya piskoloji bozuk insanlar. buna da aynen katılıyorum said: evri2, 07 Şubat 2005 22:35 tarihinde demiş ki: Adamlarda acıma yokki.Şerefsizler.Direk ne görse dalıyorlar ama işte burda çok yanlış bir laf ettin gururumuzla oynuyorsun raid dışında veya bizim köylerimize saldırıda bulunan kişiler dışında hiç bir alliance'a kötü muhamele yapmıyoruz. işte hatamız da burda oluyor. lvl 30 2 dwarf, lvl 10 iken geliyorlar kesiyorlar seni tek dolaşmana rağmen. sonra arkandan laf ediyorlar yok hordelar şerefsiz yok acımasız yok zalım kuru iftira bunlar, bizi çekemiyenlerin uydurduğu laflar. biz de sertleşicez bundan sonra gördüğümüz her alliancea dalıcaz. ayıptır günahtır :-P [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Şubat 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Just4u Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bence çok hoş birşey yapıyorsun. O adam o nicki bi daha nerde kullancak merak ediyorum arkadaşım olmasına rağmen :) Sonuna kadar arkandayız. Bu tip olaylara ve insanlara artık sessiz kalmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evri2 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ya tamam siz haklısınız biraz fazla ileri kaçtım kabul ediyorum.Ama şu durumu düşünün yanımda 30-40 level adam var o horde olan adam gidip ona dalacağına bana dalıyor.Burdaki mantığı açıklayın size birşey diyemiyecem.Ayrıca bunun aksini yapan bir horde bile görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bunlar da benden: bir astranaar raid'i sırasında süper alliance guard'larından bir görüntü. ama daha sonra süper 'charming shout' adlı özelliğimle 2 guard'i charm ediyorum, peşimde dolaşıp beni korumaya başlıyorlar. soldaki sonia, sağdaki julie. bu da tarren mill'e zilyon kişilik alliance raid'i sırasında 20 alliance arasında ölünce reslencek delik arama çabalarım sırasında süper bir poz. massive infernal, day of judgement eventi sırasında orgrimmar. başka bir poz. sunucu kapanmadan orgrimmar kapısındaki kutlamadan bir görüntü. bu ise sunucunun kapanmasına bir kaç saniye kala. aşağıda 00:15 sec remaining yazısını görebilirsiniz. ama bir kaç saniye kala ben kalabalıktan çıkmış düldül ile birlikte durotar'ın uçsuz bucaksız çöllerine doğru bir yolculuğa çıkmıştım. (evet kurdumun adı düldül ne var :p) retail'de görüşmek üzere.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: evri2, 07 Şubat 2005 23:10 tarihinde demiş ki: biraz fazla ileri kaçtımgörmedim ben. gaçma yaw. Küfür küfür nereye kadar sinirlensen bile bu bir oyun. Et küfrü oda sana etsin. Bütün server küfürle konuşup anlaşsın ne güzel. Oyunmu kahvehanemi kardeşim. Yanlışmıyım arkadaşlar (*kopar*) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hargath, bugün çok kestin beni ya =) Bir kere grup halinde aldık ama seni gözüm açık gitmedim :P[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Just4u Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bunun horde yada alliance'larla ilgisi yok senin başına gelenler horde'larında başına geliyor. Aslında yazdığın şeyde bunun cevabı var. Ben olsam bende düşük leveldakini ilk keserim. Kolay ve çabuk olacağı için. Düşmanından 1 kişi eksiltiyosun ne olursa olsun. Sen güçsüzsün diye sana acımalarını bekliyorsan, merak etme artık sana biri acıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 küfür olayını horde ya da alliance olarak genellemeyin lütfen. ben alliance oynarken de küfür duyuyordum, horde oynarken de duydum. hatta ve hatta şu kesindir ki yabancı oyuncular bizden 10 kat fazla küfür ediyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evri2 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yabancı oyuncular daha fazla küfür edecek tabi.Orda var allah bilir 100.000 yabancı oyuncu.Türkiyeden 100-150 belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bütün genellemeler yanlıştır ;) sonunda bunu anlayabildiğimize sevindim :)[signature][hline]<Anatolian Sunrise> join today, live longer [Bu mesaj Rinen tarafından 07 Şubat 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Just4u Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Rinen, 07 Şubat 2005 23:21 tarihinde demiş ki: bütün genellemeler yanlıştır ;) sonunda bunu anlayabildiğimize sevindim :) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 rinen güzel değinmiş "bütün horde'lar küfreder" lafıyla, forumda herkes bir tutturdu "alliance ezik" diye, öyle devam ediyor oyunu hiç oynamayan birkaç kişi bile etti bu lafı. boş sataşmalar, boş genellemeler. bakalım nereye kadar?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bir hafta da gecin karsi tarafta oynayin o zaman ak kedi kara kedi ortaya cikar zaten[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 şimdi horde oynayanlar psikomanyaktır teorisini kabul etmiyorum.Böyle derseniz bende Alliance olanlar kahramanlık yapan budalalar derim ortamı ısıtırım:) .Unutmayinki Canavarın bile içinde iyi bir yön olabilir,ama biz horde'larda yok : laugh: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: -coLdwind-, 07 Şubat 2005 23:38 tarihinde demiş ki: rinen güzel değinmiş "bütün horde'lar küfreder" lafıyla, forumda herkes bir tutturdu "alliance ezik" diye, öyle devam ediyor oyunu hiç oynamayan birkaç kişi bile etti bu lafı. boş sataşmalar, boş genellemeler. bakalım nereye kadar? ne alaka yaw lol[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde We hate the Palliance -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Guard show. Bilmiordum baba öyle vurduunu pliz Orgrimmar? Ha? Hönk? O ne ya? Vurdum ölmedi gıcık eleman. Vurduğu demeyc e ve gelişe bakıyorsunuz. Mezbaa[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.Hordish MannerDefence OfficerI kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more..[Bu mesaj Pirvan tarafından 08 Şubat 2005 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ulan 2 gündür uyuya kalıp kaçırıyorum eventleri. Dün thrallı kesmişler kaçırdık korumayı bugunde day of judgementi kaçırdım iyimi..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: xrex, 07 Şubat 2005 23:57 tarihinde demiş ki: ne alaka yaw lol anlayana.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar