Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve Kepenkleri Kapadik ....

Wolker

Öne çıkan mesajlar

O küfürün sahibi malesef arkadaşım olur hatta o küfürü ederken party'deydik. Küfürü etme sebebi bize dalan 3 alliance'da lag olmazken ve benim 2mbit adsl, onun 1024 baglantısı varken bizde oluşan lag ve düştüğü kötü ve sinir bozucu durumun sonucudur ama yarın bu formu ona okutup bol bol dalga geçeceğim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rinen ben alliance iken küfür ettim.Ama Türkçe değildi.Çünkü hordelar ben level 11-13(Night Elf Druid) aralığında iken sırf bana dalıyorlar.Alliance küfür etme sebebi gene hordedur.Adamlarda acıma yokki.Şerefsizler.Direk ne görse dalıyorlar(Bütün hordelar için söylemiyom nadirde olsa bir kaç tane iyi gördüm).Bence horde oynıyan insanların çoğu deli veya piskoloji bozuk insanlar. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Evri2 özellikle sen oku !
Alliance'nin küfür etme sebebi hordedur demişsin sadece gülüyorum bak :) Acıma yok diyorsun ama kesin pvp serverında oynuyorsundur! Şerefsizler demişsin kötü söz sahibine aittir. Horde oynayanların psikolojileri gayet düzgün sen merak etme o tarafı ama seninde psikolojinin bozulmuş olduğu bir gerçek.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Just4u, 07 Şubat 2005 22:47 tarihinde demiş ki:
Evri2 özellikle sen oku !
Alliance'nin küfür etme sebebi hordedur demişsin sadece gülüyorum bak :) Acıma yok diyorsun ama kesin pvp serverında oynuyorsundur! Şerefsizler demişsin kötü söz sahibine aittir. Horde oynayanların psikolojileri gayet düzgün sen merak etme o tarafı ama seninde psikolojinin bozulmuş olduğu bir gerçek.

:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...