Wolker Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bütün EU Betacı arkadaşlara teşekkürler .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bitti :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hutabi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 . [Bu mesaj hutabi tarafından 07 Şubat 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Retailde görüşürüz arkadaşlar :D[signature][hline]I kill Undead FOR THE LIGHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 cok guzeldi ve bitti gercekten...is gucten dolayi oynayamiycak olmak ne kadar aci :( herkese iyi eglenceler 11 subatta[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hah özellikle chicken dreadlorda koptum(SS yarın gelcek)[signature][hline]Tazdingo mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 güzeldi ama helde bu günki infernal in stormwind e sonra dreadlord un da darnasusa felan girmesi güzeldi ss ler aldım koyucam[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya neguzel lvl 23 tum off 24 olcaktim bu gece pff.. 11 inde hangi server da beraber olucaz acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Fazla lvl yapamadıgımızdan raidler pek zevk vermedi artık retailde görüşürüz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 eheh ben 4 gündür quest grind hic bisey yapmadım acaba yapsamıydım bikac level daha atlardım öyle silinirdi karakterim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: arnis77, 07 Şubat 2005 22:12 tarihinde demiş ki: Fazla lvl yapamadıgımızdan raidler pek zevk vermedi artık retailde görüşürüz. aynen ilk finalciler baya ezdiler off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Kapanış resimlerinden birisi , yalnız yazışma bölümündeki salak türk'ün yazısını kınıyorum bu forumda değildir umarım bu salak karakter. hrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 resim gözükmüyorkine..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ben alliance da daha bir kere bile küfür duymadım. hordelar böyle işte hepsi küfürbaz.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> join today, live longer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 oha ya ayıp gerçekten...[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Just4u Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 O küfürün sahibi malesef arkadaşım olur hatta o küfürü ederken party'deydik. Küfürü etme sebebi bize dalan 3 alliance'da lag olmazken ve benim 2mbit adsl, onun 1024 baglantısı varken bizde oluşan lag ve düştüğü kötü ve sinir bozucu durumun sonucudur ama yarın bu formu ona okutup bol bol dalga geçeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Kardeş adam ırkına göremi küfredicek adam alliance açsa yine küfredicekti haha çok eğlendim yaw ultimadaki gibi küfürler[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yok yok ben gizli gizli istatistik tuttum bütün hordelar küfürbaz. blizz bi çare bulmalı buna. hemen bi türkçe küfür listesi gönderiyorum blizze engellesinler bunu. alliance da görmedim hiç küfür.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> join today, live longer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ayip ama komik eheh o durumda olmak kotu ama uzaktan seyretme hos.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evri2 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Rinen ben alliance iken küfür ettim.Ama Türkçe değildi.Çünkü hordelar ben level 11-13(Night Elf Druid) aralığında iken sırf bana dalıyorlar.Alliance küfür etme sebebi gene hordedur.Adamlarda acıma yokki.Şerefsizler.Direk ne görse dalıyorlar(Bütün hordelar için söylemiyom nadirde olsa bir kaç tane iyi gördüm).Bence horde oynıyan insanların çoğu deli veya piskoloji bozuk insanlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 evri2 seninki sayılmaz türkçe etmemişsin. hem bi :D[signature][hline]<Anatolian Sunrise> join today, live longer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Just4u Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Evri2 özellikle sen oku ! Alliance'nin küfür etme sebebi hordedur demişsin sadece gülüyorum bak :) Acıma yok diyorsun ama kesin pvp serverında oynuyorsundur! Şerefsizler demişsin kötü söz sahibine aittir. Horde oynayanların psikolojileri gayet düzgün sen merak etme o tarafı ama seninde psikolojinin bozulmuş olduğu bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Rinen, 07 Şubat 2005 22:22 tarihinde demiş ki: ben alliance da daha bir kere bile küfür duymadım. hordelar böyle işte hepsi küfürbaz. ederiz küfürde ederiz adamda keseriz. HORDe adı üstünde (:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Just4u, 07 Şubat 2005 22:47 tarihinde demiş ki: Evri2 özellikle sen oku ! Alliance'nin küfür etme sebebi hordedur demişsin sadece gülüyorum bak :) Acıma yok diyorsun ama kesin pvp serverında oynuyorsundur! Şerefsizler demişsin kötü söz sahibine aittir. Horde oynayanların psikolojileri gayet düzgün sen merak etme o tarafı ama seninde psikolojinin bozulmuş olduğu bir gerçek. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar