NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Buradan alanın çıkacağı sanmıyorum ama genede koyayım dedim. Model yükseltecem hatta aracımı da buldum acil olarak satmam gerekiyor. Ahan sahibinden ilanı bu. Pati özel indirmi yaparım. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-orjinal-temiz-fiesta-2006-409508056/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 e aracı hiç anlatmamışın hacı. motoru ne durumda, yağ yakıyor mu, elden geçmesi gereken çok şey var mı bakımı falan nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 bu arabanın böyle bir paraya gidiyor olması türkiye gerçeği resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Abi çok saçma rakamlara çıktı 2. el piyasası, dolara bağlı sanki arttıkça artıyor. Arabanın piyasası belki budur ama 30bin e 2010 polo dizel de var yani. Hep galericiler yüzünden. Nolax kusura bakma aga ben de araba alacam bi senedir alamıyorum çok kızgınım piyasaya fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Fiyat uçuk. Ama isteyende degil suç piyasa dengesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Malesef yapacak birşey yok 2-3senedir inanılmaz saçma 2. el piyasası bu aracın ederi benim gözümde 20-22k arasıdır oldum olası. Ancak satış fiyatları bunlar değişenli km daha yüksek olan araçlar bu fiyattan da yüksek. @Liebe Bu arada motor falan tertemiz akması kokması birşeyi yok daha yeni haftasonu ustaya gidip gösterdim. Sadece karoseri de ufak çizik ve eski sahibinden kalma lokal boyaların çatlakları mevcut var. Onları da yaptırmadım yaptırınca daha büyük sıkıntı oluyor. Kazası hasarı değişeni hiç yok. Kozmetik olarak iç dış far yıkama yapılması gerekiyor oda fiyat aldım 500. İlana birşey yazmamamın sebebi oraya istediğim kadar yazayım tutup telefonda tekrar anlatmam gerekiyor insanlara iki kere yorulmak istemediğimden böyle bişey yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 milletin ilanı okumaması mevzusunda haklısın. ev koydum kiraya hürriyet emlak'ta. taşınmadan önce çekmiştim fotoğrafları falan eşya vardı yani. 20 kişi aradı mobilyalı ev için arıyorum diye. ilana da kocaman yazdım evi boş kiraya verdiğimi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 ilanı bayilerime gönderdim, alıcı çıkarsa dönüş yapacaklar bana ben de seni bilgilendiririm buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Benim peder bunun 2005 olanını 2014 yılında 87 model doğan + 6k TL para ile almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Forum dışı satılmıştır. (hep bunu demek istemiştim) Teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar